2013-12-25 14:30:08
Φωτογραφία για ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ... ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ «ΑΝΑΣΕΣ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Μετά τις διαδοχικές αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και μάλιστα υψηλού επιπέδου στον Ολυμπιακό... κατεβάζουν ρυθμό.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του έχουν από την Τρίτη (24/12) την ευκαιρία να πάρουν πολύτιμες «ανάσες», εν όψει της συνέχειας της Α1 αλλά και της έναρξης του Top 16 της Ευρωλίγκας. Παράλληλα, οι ερυθρόλευκοι θα μπορέσουν να αποφορτιστούν από την πρώτη φετινή ήττα τους, μετά από 23 επιτυχίες, που γνώρισαν στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να παραχωρήσει τριήμερο ρεπό στους παίκτες του και τους περιμένει ξανά στο ΣΕΦ για προπόνηση από την Παρασκευή (27/12), οπότε και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον ΚΑΟΔ.

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο «Δημήτρης Κραχτίδης» κόντρα στους Δραμινούς (29/12), ενώ αμέσως μετά ακολουθεί ο εντός έδρας αγώνα τους με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, για την πρεμιέρα του Top 16.

Οι λίγες ημέρες ξεκούρασης φυσικά δεν επιτρέπουν στους ξένους να μεταβούν στην πατρίδα τους, έτσι αναμένεται να περάσουν τα Χριστούγεννα είτε στην πρωτεύουσα είτε κάνοντας μικρές αποδράσεις στις γύρω περιοχές.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ