2013-12-25 23:22:05
Φωτογραφία για NOVA, ΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014!
Μέσα στο Γενάρη θα ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τις μεταδόσεις των 64 αγώνων του Μουντιάλ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι καθόλου δεδομένο δεν είναι πως όλους τους αγώνες θα τους μεταδώσει η ΝΕΡΙΤ, η οποία σίγουρα θα κρατήσει το «φιλέτο» της διοργάνωσης, το οποίο είναι οι (τουλάχιστον) τρείς αγώνες της Εθνικής μας κόντρα σε Ιαπωνία, Κολομβία και Ακτή Ελεφαντοστού, αλλά τι θα γίνει με τους υπόλοιπους ειδικά στη φάση των ομίλων;

Οι διαδικασίες με τη ΝΕΡΙΤ δεν ...τρέχουν με ιδιαίτερα γρήγορο ρυθμό και το ερώτημα παραμένει τι θα γίνει με τα υπόλοιπα παιχνίδια ή έστω κάποιο μέρος τους. Τα δύο συνδρομητικά, η Nova και ο ΟΤΕ περιμένουν τις εξελίξεις στον δημόσιο φορέα και σε κάθε περίπτωση την οριστικοποίηση των προθέσεων του.

Η τηλεοπτική κάλυψη μίας διοργάνωσης όπως το Μουντιάλ αποτελεί μία εξαιρετικά σύνθετη υπόθεση απ' την στιγμή που υπάρχει ρευστότητα με το κανάλι ή τα κανάλια που θα την κάνει (κάνουν). Τους τελευταίους δύο μήνες έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά σε επίπεδο προθέσεων, αλλά επειδή φτάνει η στιγμή των πράξεων όλα θα πρέπει να θεωρούνται ανοιχτά.

Τα δύο συνδρομητικά είναι έτοιμα να αρπάξουν την ενδεχόμενη ευκαιρία που θα τους δοθεί και ο πρώτος μήνας του νέου χρόνου θα είναι καθοριστικός.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ