2013-12-25 23:12:50
Φωτογραφία για «ΣΤΑ 4 ΜΕ 5 εκ. ΕΥΡΩ Η ΑΓΟΡΑ ΚΑΜΠΕΛ»
Οι Άγγλοι βάζουν την αξία του Τζόελ Κάμπελ στα 4 με 5 εκατ. ευρώ και επισημαίνουν πως η Άρσεναλ έχει την διάθεση να συζητήσει κάθε ενδεχόμενο με τον Ολυμπιακό.

ΜΜΕ στην Βρετανία υπογραμμίζουν πως η αγορά του Κοσταρικανού... «είναι στα 4 με 5 εκατ. ευρώ και ίσως λίγο περισσότερο. Τόσο χρειάζεται μία ομάδα για τον αποκτήσει. Ο Ολυμπιακός τον θέλει και για του χρόνου με την Άρσεναλ να είναι ανοιχτή για δανεισμό και όχι μόνο».

Η αγγλική ομάδα έχει παραχωρήσει με ετήσιο δανεισμό τον Κάμπελ και αμφιταλαντεύεται για το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Δεν έχει καταλήξει στο εάν θα ζητήσει πίσω τον παίκτη για το καλοκαίρι ή εάν θα τον αφήσει στον Ολυμπιακό.

Ο Αρσέν Βενγκέρ δέχεται πιέσεις για τον παίκτη, όμως δεν έχει πειστεί ακόμα στο 100% πως θα πρέπει να δώσει το ΟΚ για να κινηθούν διαδικασίες διασφάλισης άδειας εργασίας και ως εκ τούτου να μπορέσει έτσι να παίξει στην Άρσεναλ.

Εφόσον ισχύει το παραπάνω ποσό που αναφέρουν οι Βρετανοί οι ερυθρόλευκοι δεν πρόκειται να συζητήσουν για αγορά αλλά για ανανέωση δανεισμού με οψιόν για την επόμενη χρονιά. Μοιραία τα πάντα συνεχίζουν να είναι στον... αέρα για τον Κάμπελ, όπως και για τον Ρομπέρτο...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ