2013-12-26 07:10:10
Φωτογραφία για Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες στις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, τις Σποράδες και την Κεντρική Μακεδονία και λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην υπόλοιπη χώρα, με βαθμιαία αλλαγή του καιρού από τα δυτικά με βροχές και αργότερα καταιγίδες περιμένουμε τη Δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013. Στο Βόρειο Ιόνιο τα φαινόμενα το βράδυ ενδέχεται να είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά της Ηπείρου.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 10 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 7 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, αλλά στην Ήπειρο δεν θα ξεπεράσει τους 14 βαθμούς, 12 έως 19 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 12 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες-νοτιοανατολικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και τοπικά στο Βόρειο Ιόνιο θυελλώδεις 8 μποφόρ.


Λίγες νεφώσεις, βαθμιαία αυξημένες και αυξημένα ποσοστά υγρασίας περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, με βαθμιαία ενίσχυση μετά το μεσημέρι.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς όπου μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς μέτριους 4-5 μποφόρ.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ