2013-12-26 07:15:03
Φωτογραφία για Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα σήμερα  Πέμπτη
Νεφώσεις και τοπικές βροχές αναμένονται σημερα Πέμπτη στις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, τις Σποράδες και την Κεντρική Μακεδονία, καθώς και λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην υπόλοιπη χώρα.

Γενικότερα αναμένεται βαθμιαία αλλαγή του καιρού από τα δυτικά με βροχές και αργότερα καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Στο Βόρειο Ιόνιο τα φαινόμενα το βράδυ ενδέχεται να είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά της Ηπείρου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 16 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 1 έως 12 στη βόρεια Ελλάδα, 4 έως 17 και τοπικά 19 στη δυτική και νότια Ελλάδα, 5 έως 15 στο βόρειο Αιγαίο και από 4 έως και 17 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις, με ένταση έως 5 και τοπικά στα νότια 6 μποφόρ. Στο βόρειο Αιγαίο θα είναι ανατολικοί – βορειοανατολικοί έως 4 και πρόσκαιρα 5 μποφόρ, ενώ στα νότιο Αιγαίο θα πνέουν από τα ανατολικά – νοτιοανατολικά έως 5 και τοπικά στα Δωδεκάνησα 6 μποφόρ.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ