2013-12-26 08:52:08
Φωτογραφία για Μεγάλες καταστροφές από την πυρκαγιά στη γαλακτοβιομηχανία Κρι-Κρι - Δείτε βίντεο
Yπό πλήρη έλεγχο τέθηκε αργά το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων, η μεγάλης έκτασης φωτιά που ξέσπασε στη γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι, στις Σέρρες, λίγο μετά τις 16.00 το μεσημέρι.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πυρκαγια προκάλεσε πολύ μεγάλες ζημιές στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, καθώς κάηκε ολοσχερώς μεγάλος αποθηκευτικός χώρος και καταστράφηκε ένα μέρος της γραμμής παραγωγής γιαουρτιού. Η φωτιά δεν επεκτάθηκε στις γραμμές παραγωγής παγωτού.

Στο σημείο έσπευσαν δώδεκα πυροσβεστικά οχήματα τόσο από τις Σέρρες όσο και από τους γύρω νομούς, με 35 άνδρες, καθώς και υδροφόρες των δήμων του νομού. Ευτυχώς, τα 15 περίπου άτομα που εργάζονταν στις αποθήκες, βγήκαν από τους χώρους χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας. Στο σημείο πάντως βρέθηκαν και τέσσερα ασθενοφόρα για προληπτικούς λόγους.

Δείτε το βίντεο του voria:

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΡΙ ΚΡΙ, Παναγιώτης Τσινάβος, δήλωσε: " Στην οικογένεια της ΚΡΙ ΚΡΙ είμαστε συγκλονισμένοι από το συμβάν. Είμαστε όμως αποφασισμένοι να προχωρήσουμε μπροστά. Με την υποστήριξη των ανθρώπων μας που απέδειξαν για άλλη μια φορά την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους στην εταιρία, την υποστήριξη των γαλακτοπαραγωγών του Νομού Σερρών, των προμηθευτών, των συνεργατών και των πελατών μας, θα τα καταφέρουμε''.
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ