2013-12-26 12:40:06
Φωτογραφία για ΖΗΤΗΣΕ ΟΛΑΪΤΑΝ, ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ... ΤΑΤΟ!
Στην Κύπρο αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά, πριν από περίπου 10 ημέρες, το φλερτ του ΑΠΟΕΛ με τον Ανδρέα Τάτο και η ερμηνεία που δόθηκε -βασικά από τα ΜΜΕ- ήταν πως αποτελεί επιλογή του Γιώργου Δώνη, με τον οποίον συνεργάστηκαν με μεγάλη επιτυχία στον Ατρόμητο.

Μόνο που τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr".

Πρωτογενής εισήγηση του Ελληνα τεχνικού, στη διοίκηση της κυπριακής ομάδας, ήταν η απόκτηση του Μάικλ Ολαϊτάν. Εναν παίκτη που ο Δώνης είχε ζητήσει τον περασμένο Γενάρη και στον ΠΑΟΚ, αλλά τότε καθυστέρησαν με αποτέλεσμα να... μπει στο κόλπο και να τους προλάβει ο Ολυμπιακός Οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ, λοιπόν, φέρεται, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, να μίλησαν με το... Λιμάνι για τον δανεισμό του Νιγηριανού, αλλά άκουσαν ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι». Τους είπαν χαρακτηριστικά πως ο Ολαϊτάν δεν παραχωρείται αφού τον υπολογίζει ο Μίτσελ, κάτι άλλωστε που φάνηκε στα τελευταία παιχνίδια (με Αρη & Απόλλωνα) που ξεκίνησε στην επίθεση, ενώ έμεινε στον πάγκο ο μεγάλος Σαβιόλα...

Η... είδηση είναι πως στον ΑΠΟΕΛ προτάθηκε από τον Ολυμπιακό αντί του Ολαϊτάν να τους δώσουν τον Τάτο, που αγωνίζεται ως δανεικός στον Αρη, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ