2013-12-26 14:40:05
Φωτογραφία για ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟΣ : ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!
Από τους πρωταγωνιστές της τελευταίας νίκης των Εφήβων για το 2013 ήταν ο Δημήτρης Κατσιμήτρος και αυτό γιατί στο ματς με τον Παναθηναϊκό πραγματοποίησε πάρα πολύ καλή εμφάνιση με τις επεμβάσεις του, διατηρώντας το 2-1 υπέρ του Ολυμπιακού και παίρνοντας έτσι ο Θρύλος τους τρεις βαθμούς!

Ο πιτσιρικάς τερματοφύλακας των ερυθρόλευκων, μίλησε στον «Γαύρο» για το ματς με τον ΠΑΟ και τόνισε:

«Ήταν η πρώτη μας νίκη για φέτος κόντρα στον Παναθηναϊκό αφού για τον πρώτο γύρο δεν είχαμε παίξει είχε αναβληθεί το ματς. Στα πρώτα εικοσιπέντε λεπτά πιστεύω ότι ήμασταν αρκετά καλοί, πιέσαμε τον αντίπαλό μας όπως μας είχε πει ο κόουτς και δημιουργήσαμε ορισμένες καλές στιγμές. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο όμως χαλαρώσαμε με συνέπεια να δεχτούμε και το γκολ και έτσι μείναμε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως μπήκαμε δυνατά στο γήπεδο και καταφέραμε να βάλουμε τα δύο γκολ και να ανατρέψουμε το σκορ. Στη συνέχεια όμως και πάλι χαλαρώσαμε χωρίς να μπορώ να εξηγήσω το γιατί και έτσι μας πίεσε ξανά ο αντίπαλος. Ήταν μία σημαντική νίκη και ευχαριστώ πολύ τους συμπαίκτες μου για τη νίκη που πήραμε. Μου ανέβηκε αρκετά η ψυχολογία γιατί ήθελα πολύ να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρει τους τρεις βαθμούς και ελπίζω να τα κατάφερα. Βέβαια όλοι βοηθήσαμε για τη νίκη».


Όσον αφορά για το αν η νίκη αφιερώνεται και στον Λάμπρου, καθώς ήταν αυτός που έκανε το λάθος και προηγήθηκε ο ΠΑΟ με 1-0: «Ναι δεν ήταν καλά μετά από το λάθος που έκανε στο πρώτο ημίχρονο και δεχτήκαμε το γκολ, αλλά αυτά γίνονται. Του μιλήσαμε μετά στα αποδυτήρια και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και όλα πήγαν καλά και για αυτόν».

Για τον ίδιο που είχε ακολουθήσει και τους Νέους σε κάποια ματς στην Ευρώπη: «Ηταν μεγάλη χαρά για εμένα και εμπειρίες, εγώ συνεχίζω τη δουλειά και βλέπουμε για το μέλλον, τώρα θέλουμε το πρωτάθλημα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ