2012-04-15 13:27:03
Φωτογραφία για ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΩ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο μεγάλος στόχος που έχει θέσει ο Μπάμπης Λυκογιάννης, είναι η καθιέρωση στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, όπως υποστήριξε μιλώντας στο "onsports.gr".

Αναλυτικά:

Η εξαιρετική του παρουσία στο πρόσφατο τουρνουά του Σαν Σεμπαστιάν της Ισπανίας και η πρώτη θέση που κατέκτησε με την φανέλα του Ολυμπιακού, έχουν… μετατρέψει τον Μπάμπη Λυκογιάννη σε ένα από το πιο hot νέα πρόσωπα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων έχει καταφέρει με τις επιδόσεις του να στρέψει το ενδιαφέρον όλων στον Πειραιά προς το μέρος του και εμφανίζεται έτοιμος να «χτυπήσει» με αρκετές αξιώσεις την… πόρτα της πρώτης ομάδας.

Μάλιστα, ήδη μετράει την πρώτη του συμμετοχή με την φανέλα της πρώτης ομάδας, καθώς είχε πάρει μέρος για σχεδόν ένα δεκάλεπτο στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για την 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Παράλληλα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Εθνικής ομάδας των Νέων, η οποία τον Μάιο θα πάρει μέρος στην «elite round» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα γίνει στην Δανία.


Για τον λόγο, την Μ. Τετάρτη (11/4) το «συγκρότημα» του Κώστα Τσάνα, αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στον Άγιο Κοσμά την Σλοβενία. Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης, ο Μπάμπης Λυκογιάννης μίλησε για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά και για τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Η Εθνική με πολλές αλλαγές στην σύνθεσή της παρουσίασε μερικά… σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της κόντρα στην Σλοβενία «Θεωρώ ότι ήταν ένα καλό τεστ πριν την συμμετοχή μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Δανία, γιατί πήραμε μία… γεύση από το τι θα αντιμετωπίσουμε. Νομίζω ότι δεν ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα, ίσως να ήμασταν αγχωμένοι και βρεθήκαμε δύο φορές πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο, με μερικές αλλαγές ισορροπήσαμε τον ρυθμό του αγώνα και δημιουργήσαμε μερικές επικίνδυνες καταστάσεις, χωρίς ωστόσο να τις εκμεταλλευτούμε. Στο τέλος ίσως δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και δεχθήκαμε δύο τέρματα».

Θεωρείς πως η Εθνική έχει περιθώρια βελτίωσης ενόψει και του «elite round» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος;

«Και βέβαια έχουμε περιθώρια βελτίωσης, η οποία θα έρθει κυρίως μέσα από αυτά τα παιχνίδια (σ.σ. φιλικά) που η ομάδα θα προσπαθήσει να ελαχιστοποιήσει τα λάθη που έκανε. Μετά το Πάσχα έχουμε μία ακόμα κλήση και θεωρούμε πως θα είμαστε έτοιμοι για τη συμμετοχή μας στο Ευρωπαϊκό».

Οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να περιμένουν μια καλή πορεία; Θα είναι μία… απάντηση στο ερώτημα αν η χώρα μας έχει ταλέντα;

«Νομίζω πως θα παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, με έναν βασικό κορμό που δουλεύει πολύ καιρό και θεωρώ πως θα καταφέρουμε να φτάσουμε ψηλά στη διοργάνωση. Πιστεύω πως η Ελλάδα έχει πολλά ταλέντα, κάτι που φαίνεται και από τις μικρές εθνικές ομάδες. Ωστόσο, νομίζω πως τα ταλέντα αυτά θα πρέπει να τα προσέχουν περισσότερο».

Πριν από λίγες μέρες αγωνίστηκες με τον Ολυμπιακό στο τουρνουά της Ισπανίας, αποσπώντας πολύ καλές κριτικές. Αυτό σε γεμίζει με περισσότερη δύναμη ή είναι κάτι που σε αγχώνει;

«Δεν με αγχώνει καθόλου! Ίσα ίσα με γεμίζει με περισσότερες προσδοκίες! Είναι καλό που ακούγεται το όνομά σου, ωστόσο θα πρέπει να συνεχίσω καθημερινά την δουλειά και να παρουσιάζομαι καλύτερος σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα».

Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος για τη συνέχεια;

«Σίγουρα αυτό που θέλω και είναι στόχος μου, είναι να συμμετάσχω με την πρώτη ομάδα στην προετοιμασία του καλοκαιριού και από εκεί θα προσπαθήσω να καθιερωθώ στην ομάδα». olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ