2013-12-27 10:14:09
Φωτογραφία για ΧΩΡΙΣ... ΜΕΣΙ ΤΟ «ΑΝΤΙΟ» ΤΟΥ ΜΙΛΙΤΟ
Ο Γκαμπριέλ Μιλίτο αποχαιρέτησε την ενεργό δράση με μια ποδοσφαιρική γιορτή, από την οποία έλειπε ο καλός του φίλος Λιονέλ Μέσι.

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο γήπεδο της αγαπημένης του Ιντεπεντιέντε, στην οποία ξεκίνησε και ολοκλήρωσε την καριέρα του, ωστόσο είχε έναν μεγάλο απόντα.

«Ο Λέο είναι στην Αργεντινή για να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του και για αυτό το λόγο δεν έδωσε το παρών, αν και επικοινώνησε με τον Γκαμπριέλ και του ευχήθηκε», τόνισε ο Γκιγέρμο Μαρίνο, οργανωτής του event, για τον Μέσι.

Αν και έλειπε ο άσος των "μπλαουγκράνα", τίμησαν τον «Μαρισκάλ» με την παρουσία τους πολλοί μεγάλοι Αργεντίνοι. Ο Ντιέγο Μιλίτο, αδερφός του Γκαμπριέλ, ο Χαβιέ Ζανέτι, ο Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν, ο Εστεμπάν Καμπιάσο, ο Μάξι Ροντρίγκες, ο Νικολά Μπουρντίσο, ο Χαβιέ Μασεράνο και άλλοι, καθώς και ο Ουρουγουανός Ντιέγο Φορλάν.

Οι δύο ομάδες που έπαιξαν στο φιλικό ήταν η Ιντεπεντιέντε του 2002, που πήρε το Πρωτάθλημα, με τους φίλους του Γκαμπριέλ, με την πρώτη να κερδίζει 3-1 και το κεντρικό πρόσωπο να σκοράρει!

Παράλληλα, πολλοί παίκτες της Μπαρτσελόνα όπως ο Ινιέστα, ο Πικέ και ο Πουγιόλ, αλλά και ο Κουν Αγουέρο του έστειλαν το μήνυμα τους μέσω βίντεο!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ