2013-12-27 10:48:04
Φωτογραφία για Κλέφτες με αισθήματα: Πήραν μέχρι και το σκύλο, αλλά τον επέστρεψαν
Κλέφτες εισέβαλαν και άδειασαν όλο το διαμέρισμα μίας οικογένειας και τελικά αποφάσισαν να επιστρέψουν το σκύλο που είχαν πάρει επειδή συγκινήθηκαν από το μικρό κοριτσάκι που το ζητούσε πίσω «Κάντε μου το ωραιότερο δώρο στον κόσμο. Τα Χριστούγεννα φέρτε μου πίσω το σκυλάκι μου», έλεγε η 5χρονη Πάολα στους γονείς της που έκλαιγε για τρεις μέρες ζητώντας πίσω το σκυλάκι της, την μόλις τεσσάρων μηνών Γκάια.

Οι γονείς της μικρής είχαν κολλήσει αφίσες σε ολόκληρο το Τορίνο της Ιταλίας, με την φωτογραφία της μικρής σκυλίτσας. Οι προσπάθειες τους ήταν άκαρπες και έτσι αποφάσισαν να απευθυνθούν στην εφημερίδα La Stampa προκειμένου να βρούνε την μικρή Γκάια.

Οι κλέφτες που είχαν εισβάλλει στο σπίτι της οικογένειας πήραν όλες τις ηλεκτρικές συσκευές από το σπίτι όπως επίσης και την Γκάια επειδή έμοιαζε με Τζακ Ράσελ και πίστευαν ότι θα μπορούσαν να την πουλήσουν. Στο σημείο αυτό να αναφερθεί ότι ο σκύλος ήταν ημίαιμος και είχε υιοθετηθεί από ένα καταφύγιο.


Οι κακοποιοί συγκινήθηκαν από την έκκληση της οικογένειας και επηρεασμένοι από το πνεύμα των ημερών, αποφάσισαν να επιστρέψουν την Γκάια σπίτι της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας La Stampa, ένας άνδρας χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού και είπε: «Κατεβείτε να δείτε. Η Γκάια βρίσκεται στην αυλή». Μόλις η μητέρα άνοιξε την πόρτα είδε το κουταβάκι να τρέμει και να κλαίει από χαρά. Η Πάολα μόλις αντίκρυσε την Γκάια έβαλε τα κλάματα και έτρεξε να την αγκαλιάσει όλο χαρά.

«Είναι απίστευτο. Πρόκειται για θαύμα Χριστουγέννων», δήλωσε η μητέρα της Πάολα ενώ συμπλήρωσε ότι οι κλέφτες είχαν φερθεί καλά στο κουταβάκι γιατί «το είχαν πλύνει και το είχαν αρωματίσει».

Η οικογένεια της Γκάια δήλωσε ότι ποτέ ξανά δεν θα την αφήσει μόνη ενώ ευχαριστεί και αυτούς που την επέστρεψαν. «Όποιος το έκανε, έκανε μία καλή πράξη και μας έκανε να περάσουμε τα καλύτερα Χριστούγεννα», είπε η μητέρα της Πάολα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ