2012-04-15 14:41:07
Φωτογραφία για Συλλογή τροφίμων από τους Αεροπροσκόπους Μελισσίων
Σε πρόσκληση του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτριου Στεργίου-Καψάλη για τη συγκέντρωση τροφίμων προς την Εστία μας, ανταποκρίθηκαν οι φορείς και πολίτες της πόλης μας.

Ιδιαίτερα δυναμική ήταν η συμμετοχή του 1ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Μελισσίων, το οποίο, με πρωτοβουλία του αρχηγού Αγέλης Ηλία Ζορμπαλά, διοργάνωσε δράση για τη συγκέντρωση τροφίμων και την ενίσχυση της Εστίας Τροφίμων του Δήμου Πεντέλης.

«...Το Σάββατο 7/4/2012 αντιπροσωπεία του Συστήματος αποτελούμενη από τον αρχηγό και την υπαρχηγό Αγέλης λυκοπούλων Ηλία Ζορμπαλά και Ευδοκία Ψύλλα, επισκέφθηκαν από τις πρωινές ώρες το σούπερ μάρκετ “ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ” στα Μελίσσια και με τη συνεργασία των υπαλλήλων του ενημέρωναν τους πελάτες για την κοινωνική δράση. Μεγάλος αριθμός πολιτών ευαισθητοποιήθηκε και ανταποκρίθηκε εφοδιάζοντάς μας με τρόφιμα όλων των ειδών ξεπερνώντας κάθε προσδοκία μας. Αντιπροσωπεία του Συστήματος των προσκόπων αποτελούμενη από τον αρχηγό Αγέλης λυκοπούλων Ηλία Ζορμπαλά, τον αρχηγό Ομάδας προσκόπων Πύρρο Τσαβίδη και την υπαρχηγό Ομάδας Χριστίνα Τσαβίδη παρέδωσαν τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από τη δράση στον “ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ” και τις προσφορές από γονείς των προσκόπων με αναλυτική κατάσταση/είδος. Ευχαριστούμε τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ “ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ” που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας, τη διεύθυνση και τους υπαλλήλους του Καταστήματος Μελισσίων για την υποδοχή, τη συμπαράσταση και την ευγενική χορηγία τους.»
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ