2012-04-15 14:57:02
Φωτογραφία για Κοιτάει την ελληνική αγορά ο Ολυμπιακός
Σε σημαντικό βαθμό αναμένεται να αυξηθεί η ελληνοποίηση του Ολυμπιακού τη νέα αγωνιστική περίοδο τόσο μέσω δανεικών, όσο και μέσω μεταγραφών. Συγκεκριμένα στον Ολυμπιακό αναμένεται να επιστρέψουν ποδοσφαιριστές που την φετινή περίοδο είχαν δοθεί δανεικοί σε άλλες ομάδες και πλέον έχουν πείσει για την αξία τους και πως μπορούν από τους χρόνου να προσφέρουν πολλά στους «ερυθρολεύκους».

Σε αυτή την λίστα πρώτος και καλύτερος είναι ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος με δικά του τέρματα, έχει φτάσει τον Ατρόμητο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά και στην 3η θέση του πρωταθλήματος της Super League. Στην ίδια ομάδα βρίσκεται ακόμα ένας δανεικός από τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Ανδρέα Τάτο, ο οποίος αναμένεται να εκείνος να συνεχίσει την καριέρα στους Πειραιώτες, αφού το περασμένο καλοκαίρι αποκτήθηκε ως μεταγραφή και αμέσως δόθηκε δανεικός και πάλι πίσω στον Ατρόμητο.

Στις επιστροφές ανήκει και ο Γιάννης Ζαραδούκας, παρότι ο νεαρός αμυντικός ταλαιπωρείται από σοβαρότατο τραυματισμό και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετούς ακόμα μήνες
. Και για να τελειώνουνε με τους δανεικούς, στις επιστροφές μπορεί να συμπεριληφθεί και ο Σουμπίνιο, αφού ο Βραζιλιάνος έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του σε ΟΦΗ και Λεβαδειακό και έχει πείσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού πως αξίζει μια ευκαιρία.

Όσον αφορά τις μεταγραφές, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση του Δημήτρη Σιόβα από τον Πανιώνιο, ενώ υπό προϋποθέσεις θα γίνει προσπάθεια ώστε να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» και ο αρχηγός του Ατρόμητου, Γιάννης Σκόνδρας. Και λέμε υπό προϋποθέσεις, εφόσον αποχωρήσει από την ομάδα ο Βασίλης Τοροσίδης. Τέλος, περίοπτη θέση έχει ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος της Ξάνθης, τον οποίο αρκετοί θα τον ήθελαν στο «λιμάνι», όμως η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι.
sportaction.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ