2013-12-27 20:04:07
Φωτογραφία για Φοβούνται για τη ζωή της Σταμάτη
Οι δύο δικηγόροι, Φραγκίσκος Ραγκούσης και Αλέξης Στεφανάκης, ζητούν με κοινή δήλωσή τους, την άμεση... μεταφορά της Βίκυς Σταμάτη από το Δρομοκαΐτειο Νοσοκομείο στο Δαφνί, όπως αναφέρουν «λόγω της σοβαρής πρόθεσής της να τερματίσει την ζωή της....».

Διαβάστε τη δήλωση των δύο δικηγόρων:

«Από χθες, 26/12/2013, η Βασιλική Σταμάτη μεταφέρθηκε εσπευσμένα λόγω της ψυχικής και σωματικής της καταστάσεως, στο Δρομοκαΐτειο Νοσοκομείο, μετά από εξέταση και γνωμοδότηση των ψυχιάτρων Τζαβέλα και Νέστωρος. Τη θεραπεία της ανέλαβε ο Διευθυντής της Κλινικής που νοσηλεύεται, κ. Φωτόπουλος.

Λόγω της καταστάσεως της υγείας της και της σοβαρής πρόθεσής της να τερματίσει την ζωή της αφού δεν μπορεί να βρίσκεται καθημερινά και να συμπαραστέκεται στο ανήλικο παιδί της, μοναδικό λόγο ύπαρξής της στη ζωή, οι δικηγόροι της εκφράζουν προς κάθε αρμόδιο το αίτημα και την παράκληση να μεταφερθεί άμεσα στο Ψυχιατρείο Αθηνών(Δαφνί), όπου έχει νοσηλευθεί για ικανό διάστημα και είναι γνωστό το ιστορικό της και να της δοθεί η δυνατότητα επικοινωνίας με το παιδί της, καλύτερο πιστεύουμε φάρμακο για την ίαση της και διατήρησής της στη ζωή». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ