2013-12-27 21:34:12
Φωτογραφία για Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ (PHOTOS)
Η φιλανθρωπική δράση του Ολυμπιακού συνεχίστηκε με την επίσκεψη του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ, κ. Γιάννη Βρέντζου, στο Κ.Δ.Α.Π. Μ.Ε.Α. Γαζίου.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη σε ολόκληρη την Ελλαδα.

Στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής της δράσης, η ΠΑΕ, εκπροσωπούμενη από τον Διευθύνοντα Σύμβουλό της, Γιάννη Βρέντζο κι έπειτα από πρωτοβουλία της Σχολής Ποδοσφαίρου της ομάδας μας στο Ηράκλειο, βρέθηκε στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία Κ.Δ.Α.Π. Μ.Ε.Α. του Δήμου Γαζίου.

Ο κ. Βρέντζος, μαζί με αντιπροσωπεία της Σχολής και μικρούς ποδοσφαιριστές της έγιναν δεκτοί με μεγάλο ενθουσιασμό από τα παιδιά που φιλοξενεί το Κέντρο. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ζεστό, με τα παιδιά του Κέντρου να τραγουδούν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, δημιουργώντας μία όμορφη οικογενειακή και γιορτινή ατμόσφαιρα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ παρέδωσε ενα χρηματικό ποσό για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων του Κέντρου κι ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου, κ. Κώστα Μαμουλάκη που τον καλωσόρισε, αλλά και τους εργαζόμενους για τις πολύπλευρες δράσεις του.


Ο κ. Βρέντζος συνεχάρη τους ανθρώπους για το έργο τους και δεσμεύτηκε ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα είναι πάντα δίπλα σε κάθε δράση τους και αρωγός στην προσπάθειά τους, στο πλαίσιο της προσφοράς και της αλληλεγγύης του συλλόγου προς τους συνανθρώπους μας:

«Είναι ιδιαίτερη χαρά για όλους μας που βρεθήκαμε στον Δήμο Γαζίου και ιδιαίτερα στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία.

Εμείς σαν Ολυμπιακή οικογένεια θεωρούμε ότι πέρα από την Ελλάδα των δυσκολιών, υπάρχει η Ελλάδα της αλληλεγγύης και της προσφοράς κι εμείς ανήκουμε σε αυτό το κομμάτι της Ελλάδας.

Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού στο Ηράκλειο που πήρε αυτή την πρωτοβουλία. Είμαστε υπερήφανοι, γιατί βλέπουμε ότι οι άνθρωποι της Σχολής και οι γονείς των παιδιών, πέρα από καλούς ποδοσφαιριστές, μεγαλώνουν πάνω απ’ όλα καλούς ανθρώπους.

Θέλω να συγχαρώ τους ανθρώπους του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης γιατί η δουλειά που γίνεται εδώ είναι καταπληκτική. Οι άνθρωποι αυτοί και οι οικογένειές τους μας δίνουν αυτές τις ημέρες μαθήματα ζωής. Χρόνια πολλά σε όλους και όλες».

Εργαζόμενοι και παιδιά παρέδωσαν από την πλευρά τους κατασκευές στον κ. Βρέντζο κι ευχαρίστησαν την ΠΑΕ για την υποστήριξη της.

Νωρίτερα, ο Διευθύνων Σύμβουλος είχε βρεθεί στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ποδοσφαίρου στην Αμμουδάρα, όπου οι άνθρωποι της Σχολής τον τίμησαν για τη συμβολή της ΠΑΕ στην υλοποίηση του μεγαλόπνοου σχεδίου των Ακαδημιών.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες από την επίσκεψη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ