2013-12-27 22:00:09
Φωτογραφία για ΑΓΓΕΛΗΣ : ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!
Το 2014 θα ξαναδούμε εν... δράσει τον Ολυμπιακό, ο οποίος το Σάββατο το βράδυ έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι για το 2013, επικρατώντας 0-5 του Απόλλωνα.

Σε αυτό το παιχνίδι αναφέρθηκε ο Θανάσης Αγγελής, ο οποίος μίλησε στον «Γαύρο» για την πορεία των ερυθρόλευκων, τις εμφανίσεις τους μέχρι στιγμής και την Ευρώπη.

Επίσης, σχολίασε τον Χαβιέρ Σαβιόλα και το πώς ο Αργεντίνος έχει καταφέρει μαζί με τους συμπαίκτες του να καλύψει το κενό του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος στο παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν τραυματίστηκε...

Από εκεί και πέρα, έκανε λόγο για τις πιθανότητες πρόκρισης, αλλά έστειλε και τις ευχές του για τις γιορτές ΕΡΩΤΗΣΗ: Ενα σχόλιο για τον αγώνα που έδωσε ο Ολυμπιακός με τον Απόλλωνα το Σάββατο το βράδυ, όπου επικράτησε με 5-0 και έδειξε σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Το έχουμε ξαναπεί και στο παρελθόν, ότι ο Ολυμπιακός φέτος είναι φοβερά μόνος του στο ελληνικό πρωτάθλημα
. Δεν έχει αντίπαλο και είναι πολύ δυνατός. Το δείχνει κάθε αγωνιστική αυτό. Είναι εξαιρετικός φέτος, είναι άρτιος, με τρομερό ρόστερ. Εχει πλούσιο υλικό και το σημαντικό είναι ότι έχει και πάγκο. Διαθέτει πλουραλισμό στην επίθεση και σκοράρει με άνεση. Βλέπω ότι θα σπάσει τα ρεκόρ που είχαμε εμείς των 102 γκολ. Το είχα ξαναπεί και παλαιότερα. Ηδη έχει σπάσει ένα και συνεχίζει. Βάζει 3-4 και 5 γκολ ανά ματς. Είναι δυνατή ομάδα και έχει καλούς παίκτες. Αντίθετα με τις άλλες ομάδες που δεν μπορούν να τον συναγωνιστούν. Αλλά θέλω να πω ότι επειδή το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν είναι τόσο ανταγωνιστικό, αυτό κάνει κακό στον Ολυμπιακό. Δεν είναι σε τόσο καλό ρυθμό για τα παιχνίδια που δίνει στην Ευρώπη. Ισως αυτό είναι ντεσαβαντάζ. Δεν βρίσκουμε ανταγωνισμό στη Superleague και το επίπεδο στο Champions League δυστυχώς είναι πολύ υψηλότερο. Και αυτό το λέω για τα ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν ξέρω πόσο θα επηρεάσει την ομάδα αυτό Ε: Ο Κώστας Μήτρογλου είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και από το παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν στη Γαλλία και έπειτα δεν έχει αγωνιστεί. Παρ’ όλα αυτά ο Ολυμπιακός έχει βρει τον τρόπο και σκοράρει με άνεση... Τι σημαίνει αυτό για εσάς;

Α: Οταν τραυματίστηκε, αναρωτηθήκαμε όλοι ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του. Ποιος θα σκοράρει. Δείχνει ότι δεν έχει πρόβλημα, όμως. Ο Σαβιόλα βάζει 2 γκολ σε κάθε παιχνίδι, αλλά γενικά σκοράρουν όλοι. Και ο Σάμαρης, και ο Κάμπελ, και ο Ολαϊτάν, και όλοι… Ο Ολυμπιακός έχει πολλές λύσεις και έχει πλούσιο ρόστερ. Εχει τρομερό υλικό! Σε κάθε παιχνίδι φαίνεται η ποιότητα αυτής της ομάδας!

Ε: Και ο Σαβιόλα άκουσε πολλά και δεν ήταν λίγοι αυτοί που βιάστηκαν να τον κατακρίνουν... Η άποψή σας;

Α: Πάντα εδώ στην Ελλάδα βιαζόμαστε να μιλήσουμε. Ξέρω καλά, επειδή έχω αγωνιστεί και στον Ολυμπιακό, ότι κάθε παίκτης θέλει χρόνο για να εγκλιματιστεί. Ετσι και ο Σαβιόλα. Αλλά όλοι εμείς εδώ θέλουμε να τα βλέπουμε ανάποδα και να λέμε τα δικά μας. Πρέπει ο κόσμος και όλοι μας να κάνουμε υπομονή και να μη βιαζόμαστε να κρίνουμε.

Ε: Ο Ολυμπιακός στο Champions League πέρασε στους «16» και θα παίξει τον Φεβρουάριο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Α: Οπως όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού, έτσι και εγώ πιστεύω ότι αυτή η ομάδα άξιζε την πρόκριση. Ξέραμε όταν περάσαμε ότι η κλήρωση θα ήταν δύσκολη. Ξέραμε ότι όποιος αντίπαλος και αν μας τύχει, θα ήταν δύσκολα τα πράγματα. Με τη Μάντσεστερ, ο Ολυμπιακός έχει πιθανότητες. Στο Καραϊσκάκη θεωρώ ότι η ομάδα μπορεί να πάρει τη νίκη και να έχει ελπίδες. Αν το κάνει, όλα μπορούν να γίνουν. Εχουμε δει ότι με τον κόσμο μας, ο Ολυμπιακός είναι ικανός για όλα.

Ε: Ποιο θεωρείτε ότι είναι το κλειδί;

Α: Να είναι η ομάδα σοβαρή, να έχει ομοιογένεια και δύναμη. Ενας για όλους και όλοι για έναν! Αυτός είναι ο Ολυμπιακός!

Ε: Μία ευχή για τις γιορτές;

Α: Να έχουμε υγεία. Θα μου πει κάποιος, όμως, ότι αν δεν έχεις να φας, πώς θα έχεις υγεία; Πρέπει να καταλάβει αυτή η κυβέρνηση τι έχει γίνει στην Ελλάδα και να βρει λύσεις. Να μπορέσει αυτή η κυβέρνηση να βοηθήσει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ