2012-04-15 16:19:16
Φωτογραφία για Πού έκαναν Πάσχα οι αρχηγοί των κομμάτων κι ο Πρόεδρος
Με το βλέμμα στις κάλπες κάνουν Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί και απευθύνουν στους πολίτες μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας, με έντονα προεκλογικό άρωμα Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας βρέθηκε στο στρατόπεδο της Β' Μοίρας Καταδρομών στη Νάουσα. «Εύχομαι σε όλους μας να είναι μια πραγματική Ανάσταση για τον Ελληνικό λαό που υπέφερε αυτόν τον τελευταίο καιρό», ανέφερε στο μήνυμά του για την Ανάσταση.

Πρόσθεσε ότι ο λαός «τα έχει δώσει όλα για να ξεπεράσουμε την κρίση» και σύνεχισε: «Πρέπει όλοι μαζί να αγωνιστούμε για να ξεπεραστεί η κρίση: με ομόνοια, με πίστη σ' αυτό που κάνουμε και με το όνειρο ότι ύστερα από τα Πάθη έρχεται η Ανάσταση».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος γιορτάζει το Πάσχα στη Θεσσαλονίκη. Χθες το βράδυ παρακολούθησε την αναστάσιμη λειτουργία στη Μονή Βλατάδων και μετά την Ανάσταση ανέφερε: «Είναι μια μέρα που μας επιβάλει να είμαστε ενωμένοι, αισιόδοξοι, ελπιδοφόροι. Η οργή, ο φόβος, η απογοήτευση και η απαισιοδοξία δεν μας οδηγεί πουθενά. Πρέπει να έχουμε ψυχική δύναμη και κοινωνική δύναμη για να ξεπεράσουμε την κρίση». «Οι Έλληνες», πρόσθεσε, «αγωνιζόμαστε και θα πετύχουμε».


Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς γιορτάζει το Πάσχα στη γενέτειρα της συζύγου στο Ναύπλιο. Στο μήνυμά του για την Ανάσταση εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «μονιασμένοι και αποφασιστικοί, με πίστη, σχέδιο και αγώνα, όπως κάναμε πολλές φορές στην Ιστορία μας, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις σημερινές αντιξοότητες, να ξεπεράσουμε την κρίση και να αναστήσαμε τη χαμένη Ελπίδα για όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες». «Πιστοί στις παραδόσεις της Ορθοδοξίας, οι Έλληνες αντλούμε σήμερα το μέγα μήνυμα: ότι μετά τον Γολγοθά και τα Πάθη έρχεται η Ανάσταση», συμπλήρωσε.

Στην Αθήνα γιορτάζουν το Πάσχα η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.

Το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παίδων στη Βούλα επισκέφθηκε ο επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας λίγο πριν περάσει με την οικογένειά του το Πάσχα στην Αίγινα.

Σε κέντρα των Σωμάτων Ασφαλείας στη Φωκίδα και την Αιτωλοακαρνανία περιοδεύει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Την παιδούπολη για κακοποιημένα παιδιά στον Αλιμο επισκέφθηκε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη και δήλωσε ότι «η παιδική προστασία είναι υπόθεση όλων μας. Και του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα». «Και σήμερα», συμπλήρωσε, «περισσότερο παρά ποτέ, που η Ελλάδα χρειάζεται μεγάλες αλλαγές για να ξαναγυρίσουμε τη ρόδα, αυτό το μήνυμα είναι το πιο ισχυρό».

Η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Κατσέλη σημειώνει ότι «η Ανάσταση αποκτά χαρακτήρα αγώνα για την αλλαγή, την ανατροπή και την ελπίδα».

Τονίζει ακόμη ότι η Κοινωνική Συμφωνία «οικοδομεί σχέσεις εμπιστοσύνης και συλλογικότητας με τους πολίτες και μπαίνει μπροστά με ένα ολοκληρωμένο σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης για την έξοδο από την κρίση. Για την Ανάσταση και ανάταση της χώρας».

πηγή: ναυτεμπορική planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ