2012-04-15 16:45:10
Φωτογραφία για Επιστρέφουν στην... βάση τους!
Διακοπές τέλος για τους παίκτες του Ολυμπιακού που επανέρχονται το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα στις προπονήσεις με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να έχει ετοιμάσει ήδη τις... ζυγαριές!

Οι ερυθρόλευκοι, που δεν έκαναν προπονήσεις από την Μεγάλη Τρίτη έως το Μεγάλο Σάββατο επανέρχονται στις υποχρεώσεις τους την Κυριακή του Πάσχα με προπόνηση που θα γίνει στις 7:30 το απόγευμα. Με αυτήν την προπόνηση θα αρχίσει η προετοιμασία για την αναμέτρηση του πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Τετάρτη του Πάσχα.

Είναι φυσικά ορατό το ενδεχόμενο ο Βαλβέρδε να τους υποβάλλει σε μετρήσεις αναφορικά με το βάρος τους. Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι εάν οι παίκτες του Ολυμπιακού ακολούθησαν κατά γράμμα τις οδηγίες του στην διάρκεια των διακοπών τους. Θα περιμένει να δει όλους τους ποδοσφαιριστές του στα απαιτούμενα κιλά.

Βέβαια οι ζυγαριές μπορεί να βγουν την Δευτέρα του Πάσχα, όμως το σίγουρο είναι ότι οι παίκτες δεν θα γλιτώσουν από αυτήν την διαδικασία. Σημειώνεται πως off από τον προσεχή αγώνα των Πειραιωτών με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα θα είναι ο τιμωρημένος Μέλμπεργκ ενώ το ματς με τον Ατρόμητο (σ.σ. για το πρωτάθλημα) θα χάσει λόγω καρτών ο Αμπντούν.
www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ