2012-04-15 17:40:04
Φωτογραφία για Olivia Hussey: Η Παναγία από τον Ιησού της Ναζαρέτ μεγάλωσε
Η 26χρονη τότε Olivia Hussey είχε δώσει μία από τις καλύτερες ερμηνείες της ζωής της ερμηνεύοντας τη μητέρα του Ιησού στη σειρά του  Φράνκο Τζεφιρέλλι Μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της  Ρόμπερτ Πάουελ, ξεδίπλωσε το ταλέντο της σε μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές που έχουν γίνει παγκοσμίως.

Η Olivia γεννήθηκε πριν από 62 χρόνια -και συγκεκριμένα το 1951- στην Αργεντινή. Στην ηλικία των 17 ετών έγινε γνωστή και αγαπητή στο κοινό μέσα από την ταινία του Φράνκο Τζεφιρέλι, "Ρωμαίος και Ιουλιέτα", ρόλο για τον οποίο βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα.

  Το 1977 πρωταγωνίστησε στο "Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ", ενώ ακολούθησαν πολλές ταινίες με τελευταία το "Three Priest" το 2008 αλλά και τηλεοπτικές σειρές με μεγάλη επιτυχία.

 

  Η ταλαντούχα ηθοποιός έχει αποκτήσει τρία παιδιά από τους συνολικά 3 γάμους που έχει κάνει. Έναν γιο από το γάμο της με τον ηθοποιό Dean Paul Martin, έναν ακόμα από το δεύτερο της γάμο με τον Ιάπωνα μουσικό Akira Fuse και μια κόρη, την India Eisley, από το νυν σύζυγό της, Αμερικανό μουσικό, David Glen Eisley.

Το έντονο βλέμμα της πάντως έχει μείνει ίδιο και απαράλλακτο.
planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ