2013-12-30 04:59:06
Φωτογραφία για ΕΕ και ΝΑΤΟ καταδικάζουν την επίθεση αυτοκτονίας στο Βόλγκογκραντ
Καθολική ήταν από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ η καταδίκη για την επίθεση αυτοκτονίας στο Βόλγκογκραντ που... μέχρι στιγμής έχει κοστίσει τη ζωή - σύμφωνα με τον επίσημο απολογισμό - σε δεκατέσσερα άτομα.

«Καταδικάζω κατηγορηματικά την τρομοκρατική επίθεση», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Γενικός Γραμματέας της βορειοατλαντικής συμμαχίας, Άντερς Φογκ Ράσμουσεν. «Δεν μπορεί να υπάρξει καμιά δικαιολογία για τέτοιες βάρβαρες επιθέσεις», προσθέτει.

«Το ΝΑΤΟ και η Ρωσία βρίσκονται δίπλα-δίπλα στη μάχη εναντίον της τρομοκρατίας, κυρίως συνεργαζόμενες σε τεχνολογίες που έχουν στόχο να αποφεύγονται οι επιθέσεις εναντίον των δημόσιων μεταφορών» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο Ράσμουσεν.

Εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ανακοίνωση εξέδωσε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν Βαν Ρομπάι. «Καταδικάζω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την αποτρόπαια τρομοκρατική επίθεση στο Βόλγκογκραντ. Θέλω να εκφράσω τα βαθύτατα συλληπητήρια μου στις οικογένειες των θυμάτων και την αλληλεγγύη μου στην κυβέρνηση και το λαό της Ρωσίας» αναφέρει στη δήλωσή του. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ