2012-04-15 18:48:11
Φωτογραφία για Σ.ΚΑΛΥΒΑΤΣΗΣ: Μιλάει για τον Κανάκη και τον αδικοχαμένο Παραρά!
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso ο Σωτήρης Καλυβάτσης μίλησε, μεταξύ άλλων, για τονΑντώνη Κανάκη αλλά και για τον αδικοχαμένο φίλο και συνεργάτη τους, Αντώνη Παραρά.

«Για μεγάλο χρονικό διάστημα της ζωής μου ο Αντώνης Παραράς πέρα από κολλητός μου ήταν και ο σύνδεσμός μου με τον έξω κόσμο, με τους υπόλοιπους ανθρώπους. Δεν μπορώ να τα σβήσω όλα αυτά από το μυαλό μου. Πράγματα που συζητούσαμε και μου είχε πει, τα σκέφτομαι. Και στις δυσκολίες. Όσα ζήσαμε με τον Αντώνη είναι πάντα μαζί μου και τα κουβαλώ σε όλα τα ταξίδια μου» εξήγησε ο γνωστός κωμικός σχετικά με τον φίλο του που πέθανε το 1997 από λευχαιμία (ο Αντώνης Κανάκης, ο Σωτήρης Καλυβάτσης και ο Αντώνης Παραράς ήταν οι παρουσιαστές της επιτυχημένης εκπομπής «Κομφούζιο» που προβλήθηκε από το 1994 μέχρι το 1996).

Όταν πάντως ρωτήθηκε για τον Αντώνη Κανάκη, ο Σωτήρης Καλυβάτσης αρκέστηκε να σχολιάσει πως «Με τον Αντώνη Κανάκη μάς ένωσε ό,τι μας ένωσε και μας χώρισε ό,τι μας χώρισε. Έχει τελειώσει αυτή η ιστορία», ενώ σχετικά με την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» δήλωσε: «Μια χαρά (μου φαίνονται). Κάνουν τη σάτιρά τους και να συνεχίσουν να την κάνουν, όπως και οι υπόλοιπες τέτοιου είδους εκπομπές, μπας και ξυπνήσει ο κόσμος». 24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φοροκάρτα και αποδείξεις
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φοροκάρτα και αποδείξεις
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ