2012-04-15 20:43:08
Φωτογραφία για Συσσίτιο για τους απόρους ανήμερα το Πάσχα στο Ναύπλιο από τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ναυπλίου
Ο Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου προσέφερε τηνΚυριακή του Πάσχα, ημέρα της Αναστάσεως του Χριστού , ημέρα της αγάπης και τηςπροσφοράς, ένα γεύμα αγάπης προς... όλους τους συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη,όπως άλλωστε κάνει κάθε μέρα σε ανθρώπους οι οποίοι είναι θύματα τηςοικονομικής κρίσης που διανύουμε στην χώρα μας.

Το συσσίτιο τουΙερού Ναού, λειτουργεί εδώ και τέσσερα χρόνια περίπου με την εθελοντική εργασίακάποιων ανθρώπων ,που καθημερινά φροντίζουν για το καλύτερο. Να σημειωθεί πωςαπό το συσσίτιο τρώνε καθημερινά 130 άνθρωποι από την πόλη του Ναυπλίου .

Αξίζει ,λοιπόν, όλοιμας να βοηθήσουμε να συνεχιστεί το έργο αγάπης αυτό που προσφέρει καθημερινά ηΕνορία της Ευαγγελίστριας με την ευθύνη του Εφημερίου π. Ελευθερίου Μίχου, καιτην συμμετοχή περισσοτέρων από 95 εθελοντών και εθελοντριών, είτε με εθελοντικήεργασία μόνο μία φορά τον μήνα, είτε δίνοντας χρήματα με απόδειξη, την οποίατην καταθέτει όποιος θέλει στην Εφορεία, είτε δίνοντας διάφορα τρόφιμα.

Ας μην ξεχνούμε πως αύριο ίσως να βρεθεί καιένας δικός μας άνθρωπος σε ανάγκη να παίρνει συσσίτιο ή ακόμα και εμείς οιίδιοι. Ας απαλύνουμε τον πόνο, επομένως, όσο μπορούμε ,προσφέροντας στοσυσσίτιο του Ιερού Ναού , Θα μας πει ο ιερέας της ενορίας ΕυαγγελιστρίαςΝαυπλίου Πατέρας Ελευθέριος Μίχος.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ