2012-04-15 21:24:09
Φωτογραφία για Η μαύρη λίστα των γηπέδων
Ο Πιερμάριο Μοροζίνι είναι ο τελευταίος από... τους ποδοσφαιριστές που άφησαν την τελευταία τους πνοή στους αγωνιστικούς χώρους, με τη λίστα να είναι αρκετά μεγάλη.

Σοκ έχει προκαλέσει στην ιταλική και την Ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική κοινότητα ο θάνατος του Πιερμάριο Μοροζίνι στην αναμέτρηση της Λιβόρνο. Δυστυχώς, πριν από τον άτυχο Ιταλό, υπήρξαν αρκετές ανάλογες περιπτώσεις και ας ελπίσουμε να ήταν η τελευταία.

25 Ιανουαρίου 2004 – Μίκλος Φέχερ

Λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης της Μπενφίκα με τη Γκιμαράες ο Μίκλος Φέχερ δέχτηκε την κίτρινη κάρτα. Σε εκείνο το σημείο, κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο και λίγες ώρες αργότερα εξέπνευσε στο νοσοκομείο.

28 Αυγούστου 2007 – Αντόνιο Πουέρτα

Τρεις μέρες έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο άσος της Σεβίλλης, που είχε καταρρεύσει στο ματς με τη Χετάφε. Άφησε την τελευταία πνοή του στο νοσοκομείο μετά από πολλές καρδιακές προσβολές.


29 Αυγούστου 2007 – Τσασβέ Νσόφουα

Ο 27χρονος στράικερ από τη Ζάμπια έχασε τη ζωή του από ανακοπή σε φιλικό ματς της ισραηλινής Χάποελ Μπερ Σεβά απέναντι στη Μακάμπι Μπερ Σεβά.

29 Αυγούστου 2007 – Φιλ Ο`Ντόνελ

Έφυγε από τη ζωή κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μάδεργουελ με τη Νταντί Γιουνάιτεντ. Ο 35χρονος έπεσε στο έδαφος προς το τέλος του αγώνα, για πέντε λεπτά δεχόταν τις πρώτες βοήθειες των ιατρών και αμέσως μετά με ασθενοφόρο διακομίσθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
newscode.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ταξίδεψε με το Άγιο Φως!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ταξίδεψε με το Άγιο Φως!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ