2014-01-02 11:27:07
Φωτογραφία για Η... «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ» ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Οι σπάνιες ήττες του Ολυμπιακού στην Ελλάδα την τελευταία διετία είναι στις αρχές του β γύρου και ο Μίτσελ παίρνει τα μέτρα του.

Στις δύο προηγούμενες σεζόν, ο Ολυμπιακός είχε επιστρέψει σε πιο χαλαρούς ρυθμούς μετά τις γιορτές, είχε κάνει αγωνιστική «κοιλιά» και είχε υποστεί ήττες στο πρωτάθλημα, κάτι που ο Μίτσελ και οι παίκτες του θα προσπαθήσουν να αποφύγουν στη φετινή περίοδο. Γι΄αυτό και ο Ισπανός τεχνικός θέλει να περάσει στην ομάδα το μήνυμα να μην στέκεται στη μεγάλη διαφορά που έχει αποκτήσει στον πρώτο γύρο και προσπαθεί να την κρατάει στην «τσίτα».

Πρόπερσι ο Ολυμπιακός είχε χάσει 1-0 στην Ξάνθη με το γκολ του Βλαχοδήμου, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr". Ήταν η 18η αγωνιστική της περιόδου 2011-12 και από τότε ο Ολυμπιακός δεν έχει ηττηθεί ξανά σε 30 εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα. Το ματς αυτό είχε γίνει 22 Γενάρη, ενώ λίγο νωρίτερα, στην πρεμιέρα του β γύρου, οι ερυθρόλευκοι του Βαλβέρδε είχαν «γκελάρει» στο Καυτανζόγλειο, φέρνοντας 0-0 με την ουραγό Δόξα Δράμας.


Στην περσινή σεζόν ο Ολυμπιακός έκανε τη μοναδική ήττα του στις 2 Φεβρουαρίου, όταν έχασε 3-2 στο Καραϊσκάκη από τον Ατρόμητο για την 20ή αγωνιστική και αμέσως μετά ανέλαβε την ομάδα ο Μίτσελ.

Το κίνητρο για το αήττητο μέχρι το τέλος της σεζόν είναι σοβαρός λόγος για να μη χαλαρώσει σε κανένα ματς ο Ολυμπιακός και να αποφύγει τις χειμωνιάτικες «παγίδες». Όπως και να διατηρηθεί η απόδοση της ομάδας σε υψηλό επίπεδο σε ένα διάστημα προετοιμασίας της για τα ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την πρόκληση των αναμετρήσεων στο Τσάμπιονς Λιγκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ