2012-04-15 23:27:16
Φωτογραφία για Επιδειξίες τρομοκρατούν κορίτσια στην Πάτρα
«Λυτούς και δεμένους» έχει βάλει η Ασφάλεια Πατρών στην προσπάθειά της να εντοπίσει δυο αδίστακτους επιδειξίες που έχουν γίνει φόβος και τρόμος για τις νεαρές κοπέλες της πόλης! Οι δράστες, που δεν έχουν σχέση μεταξύ τους, στήνουν ενέδρες σε απόμερα σημεία και ικανοποιούν το πάθος τους όταν βρουν την κατάλληλη ευκαιρία. Τρία 18χρονα κορίτσια που επέστρεφαν από διασκέδαση και πήγαιναν να πάρουν το αυτοκίνητό τους από το σημείο όπου το είχαν παρκάρει στην Ακτή Δυμαίων, βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με έναν άγνωστο νεαρό που άρχισε να τους επιδεικνύει το σεξουαλικό του μόριο και να το χαϊδεύει προκλητικά!

Πανικόβλητες οι τρεις φίλες χώθηκαν στο αυτοκίνητό τους και έφυγαν με ταχύτητα, ενώ πίσω τους ο σάτυρος -το πρόσωπο του οποίου δεν φαινόταν καθώς φορούσε την κουκούλα της μπλούζας του- περπατούσε εντελώς ατάραχος γελώντας δυνατά!

Την προηγούμενη εβδομάδα, ένας ηλικιωμένος σάτυρος τρομοκράτησε ένα ανήλικο κορίτσι μόλις 16 χρόνων, τη στιγμή που περίμενε τον Προαστιακό στον σταθμό του ΟΣΕ. Ο επιδειξίας καθόταν στο διπλανό παγκάκι κάνοντας ότι διαβάζει εφημερίδα, αλλά μόλις διαπίστωσε ότι το ανήλικο κορίτσι τον κοιτούσε, έβγαλε το μόριό του και άρχισε να χαϊδεύεται! Τρομοκρατημένη η 16χρονη έτρεξε να φωνάξει έναν υπάλληλο του ΟΣΕ, αλλά ώσπου να έρθει εκείνος ο δράστης είχε εξαφανιστεί.
Π/Θ
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ