2012-04-16 00:22:21
Φωτογραφία για Έφυγε πριν λίγες ώρες από τη ζωή ο τραγουδιστής Γιάννης Ρενιώτης
Ο Γιάννης Ρενιώτης, πρότυπο καλλιτέχνη, αθλητή και ανθρώπου άφησε τα εγκόσμια, το απόγευμα του Πάσχα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και την πόλη. Φεύγοντας, στο άνθος της ηλικίας του, έδωσε σε όλους ένα μεγάλο μάθημα: Αντιμετώπισε την επάρατη νόσο με χαμόγελο και την πολέμησε, με όπλο την αγάπη που του χάρισαν οι φίλοι κι η οικογένειά του, υπηρετώντας μέχρι την τελευταία στιγμή, αυτό που σήμαινε τα πάντα γι αυτόν, δηλαδή το τραγούδι.

Όλος αυτός ο κόσμος, που τουλάχιστον έμεινε με την ικανοποίηση ότι η πόλη τον τίμησε , όσο κανέναν άλλο, θα του δώσει τον τελευταίο ασπασμό το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα και ώρα 17:00, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, Άνω Λιοσίων.

Με την ελπίδα ότι το μήνυμα της Ανάσταση Του Χριστού θα σημάνει και την ανάσταση της οικογένειάς του, που στάθηκε, μέχρι την τελευταία στιγμή, στο πλευρό του και απαρηγόρητη θα τον συνοδεύσει, μαζί με όλους αυτούς που αγάπησε και τον αγάπησαν, μέχρι την τελευταία του κατοικία.

Δείτε τι είχε γράψει πριν λίγες μέρες ο Νάσος Γουμενίδης μέσα από το blog του.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ
Έκρηξη σημειώθηκε πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυκτα στη Λευκωσία, σε αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία της ιδιοκτήτριάς του, 22 ετών. Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στο αυτοκίνητο καθώς και σε δεύτερο όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση. Στη Λάρνακα, γύρω στις 3.20 τα ξημερώματα ξέσπασε πυρκαγιά σε κοινοτικό ιατρείο η οποία προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές. Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις στη σκηνή, φαίνεται εκ πρώτης όψεως ότι η φωτιά προκλήθηκε από χρήση κροτίδων. Στη Λεμεσό γύρω στις 12.15 τα μεσάνυκτα ξέσπασε φωτιά σε λεωφορείο, το οποίο βρισκόταν ακινητοποιημένο σε ανοικτό οικόπεδο. Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν φαίνεται η φωτιά να προκλήθηκε από τη θερμότητα λαμπρατζιάς, η οποία βρισκόταν σε απόσταση 15 μέτρων περίπου από το λεωφορείο. Στη Λεμεσό επίσης, γύρω στη 1.30 μετά τα μεσάνυκτα σημειώθηκε έκρηξη εργοστασιακής κροτίδας στην οικία 60χρονου, προκαλώντας ζημιές στην είσοδο.