2014-01-07 00:17:03
Φωτογραφία για ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΛΟ ΚΑΙ ΠΕΤΓΟΥΕΪ!
Φόβοι για πολύμηνη απουσία των Έισι Λο και Μπρεντ Πέτγουεϊ εκφράζονται στον Ολυμπιακό!

Για τον Λο εκφράζεται η ανησυχία ότι η απουσία του από την δράση θα ξεπεράσει τους δύο μήνες και ενδεχομένως ο τραυματισμός του στο γόνατο να τον κρατήσει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν! Ο 28χρονος Αμερικανός γκαρντ πριν υποβληθεί σε επέμβαση, κάτι που είναι δεδομένο ότι θα γίνει όπως δήλωσε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αναζητά την καλύτερη δυνατή λύση, ώστε το διάστημα της απουσίας του να είναι το μικρότερο δυνατό, και βρίσκεται σε επαφή με γιατρούς στις ΗΠΑ, καθώς έχει αντιμετωπίσει και στο παρελθόν προβλήματα στο ίδιο σημείο.

Ο Λο θα πάρει τις τελικές αποφάσεις για την εγχείριση, από ποιούς γιατρούς θα γίνει και σε ποιά χώρα, άμεσα, μιας και δεν μπορεί να περιμένει ούτε ο ίδιος, ούτε ο Ολυμπιακός.

Την ίδια ώρα, ο Πέτγουεϊ συνεχίζει να πονάει στην μέση, στην οποία έχει προκληθεί κοίλη, και υπάρχει έντονη ανησυχία ότι η επιστροφή του στην δράση θα καθυστερήσει, ενώ θεωρούνται ελάχιστες οι πιθανότητες να αγωνιστεί την προσεχή Πέμπτη (9/1, 9.45 μ.μ.) κόντρα στην Αρμάνι στο Μιλάνο για την δεύτερη αγωνιστική του «Τοπ 16», όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ