2012-04-16 11:45:35
Φωτογραφία για «ΝΤΡΟΠΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΕΒΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΑΝ...»
Ανακοίνωση όπου τονίζεται ότι οι οπαδοί της ομάδας ντρόπιασαν το όνομα του συλλόγου όταν δεν σεβάστηκαν το ενός λεπτού σιγή που τηρήθηκε πριν την έναρξη του ημιτελικού με την Τότεναμ, στη μνήμη των 96 θυμάτων του Χίλσμπορο και του Πιερμάριο Μοροζίνι, εξέδωσε η διοίκηση της Τσέλσι.

Μικρή μερίδα των φίλων των «μπλε» που βρέθηκαν στο «Γουέμπλεϊ» για να στηρίξουν την ομάδα του Ντι Ματέο στην προσπάθεια να προκριθεί στον μεγάλο τελικό του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού, δεν υπολόγισαν τη σημασία της 15ης Απριλίου, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (μπορείτε να δείτε το σχετικό άρθρο ΕΔΩ).

Ορισμένοι οπαδοί της Τσέλσι δεν το σεβάστηκαν, πράγμα που έκανε τους οπαδούς της Τότεναμ να… τους κράξουν!

«Αισθανόμαστε απογοητευμένοι από τη μικρή μερίδα των φίλων της ομάδας μας που ντρόπιασαν τον σύλλογο με την ασέβεια που επέδειξαν τη στιγμή της τήρησης ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του Χίλσμπορο και τον Μοροζίνι. Είναι αρχή της Τσέλσι να σέβεται όλες και να τιμά όλα τα γεγονότα και για τον λόγο αυτό εκφράζουμε τον σεβασμό μας στα θύματα της τραγωδίας του Χίλσμπορο» ανέφερε η επίσημη τοποθέτηση της διοίκησης των «μπλε». olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ