2014-01-07 19:23:40
Φωτογραφία για Νίκος Μουτσινάς: Στον Άδωνι θα έκανα δώρο ηρεμιστικά
Τι δώρο θα έκανε σε Σαμαρά, Στουρνάρα, Βενιζέλο και Τσίπρα

Σε ένα ιδιαίτερο και ιδιαιτέρως χιουμοριστικό ερωτηματολόγιο που εμπεριείχε ονόματα πολιτικών και ζητούσε από τον ίδιο να αποφασίσει τι δώρο θα κάνει στον καθένα, απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς σε συνέντευξή του στον «Τηλεθεατή».

Το δώρο του παρουσιαστή του Alpha, στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά: θα ήταν «Ένα ωραιότατο ταξίδι μακριά, μακριά, μακριά...», ενώ στον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα: «Θα του έκανα δώρο εξτένσιον. Το μαλλί του είναι τραγικό, δεν μπορώ να επέμβω σε κάτι άλλο. Ο Θεός αποφάσισε γι'αυτό τον εγκέφαλο. Άρα, θα ασχοληθώ με την εξωτερική εμφάνιση».

Στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη θα έδινε: «Ηρεμιστικά, όσα εχουν απομείνει. Ας κάνουμε οικονομία εμείς, για να έχει εκείνος», ενώ στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο: «Υπάρχει ακόμη; Δεν τον έχω στη λίστα δώρων. Συγνώμη». Τέλος, από το ερωτηματολόγιο δε θα μπορούσε να λείπει και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στον οποίο θα έπαιρνε: «Κάποια πουκάμισα, γραβάτες. Θα ασχοληθώ μόνο με την εξωτερική του εμφάνιση, γιατί ούτε ο Άι Βασίλης μπορεί να επέμβει. Είναι τραγικά».
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ