2012-04-16 13:09:00
Φωτογραφία για ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ Η VTB UNITED LEAGUE ΣΤΗΝ EUROLEAGUE
Στο περιθώριο του φάιναλ φορ του Eurocup η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε πως έχει έρθει σε συμφωνία για να ενταχθεί στην δομή της η VTB United League, κάτι που θα αλλάξει τον χάρτη του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ο πρόεδρος της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου μαζί με τον ομότιτλό του στην VTB United League, Σεργκέι Ιβάνοφ παραχώρησαν κοινή συνέντευξη Τύπου, ανακοινώνοντας την συμφωνία των δύο πλευρών.

"Η κεντρική ιδέα είναι ότι βάσει των αποτελεσμάτων στην VTB United League, οι ομάδες θα μπορούν να συμμετέχουν στην Ευρωλίγκα και στο Eurocup", δήλωσε ο Σεργκέι Ιβάνοφ .

Ο Τζόρντι Μπερτομέου από την πλευρά του ανέφερε:

"Είμαι χαρούμενος που έχουμε ολοκληρώσει την συμφωνία μας, ώστε η VTB United League να ενσωματωθεί στη δομή της Ευρωλίγκα. Είμαι σίγουρος πως ως το τέλος της σεζόν, θα κλείσουμε τις λεπτομέρειες που εκκρεμούν. Οι βασικές αρχές έχουν ήδη καθοριστεί. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εμπλεκομένους: τις ομάδες, τις εθνικές λίγκες, τις ομοσπονδίες γιατί όλον τον μήνα υπήρχαν συζητήσεις ώστε να καταλήξουμε σε συμφωνία. Έχουμε μπροστά μας μία νέα περίοδο. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη νέα πορεία που χαράζουμε…"

Ο αριθμός των ομάδων με την οποία εκπροσωπείται η κάθε χώρα στην Ευρωλίγκα και στο Eurocup δεν θα αλλάξει, παρά την ενσωμάτωση της VTB United League στην δομή της Ευρωλίγκας και θα υπάρχει ειδική μέριμνα ώστε η κάθε ομάδα να μπορεί να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της χώρας της αλλά και στην VTB United League. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Χωρίς κόσμο στα πλέι οφ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Χωρίς κόσμο στα πλέι οφ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ