2012-04-16 13:12:03
Φωτογραφία για Με το βλέμμα στις κάλπες και τις δημοσκοπήσεις
Αγώνα συσπείρωσης των ψηφοφόρων τους ξεκινούν οι Ευ. Βενιζέλος και Αντώνης Σαμαράς... που βλέπουν τα απογοητευτικά ποσοστά που συγκεντρώνουν τα κόμματα τους στις δημοσκοπήσεις Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ την Πέμπτη θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση στο κλειστό γήπεδο του Μίλωνα. Την ερχόμενη Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή ξεκινάει περιοδείες σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά, Κοζάνη και Γιάννενα. 

Το ΠΑΣΟΚ σε αυτή την προεκλογική περίοδο επιλέγει το μοντέλο των συγκεντρώσεων σε κλειστά γήπεδα, τις συνεντεύξεις Τύπου και τις συναντήσεις με παραγωγικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς. 

Ωστόσο οι δημοσκοπήσεις που δημοσιεύτηκαν στον κυριακάτικό τύπο όπως της εταιρείας MRB για την Realnews δείχνουν πως τα δύο Κόμματα συγκεντρώνουν συνολικά πολύ χαμηλά ποσοστά. 

Το ίδιο μοντέλο περιοδειών θα ακολουθήσει και ο Πρόεδρος της ΝΔ ο οποίος ήδη έχει κάνει την πρώτη του προεκλογική ομιλία στο Αιγάλεω. Την Τρίτη θα συνεδριάσει η εκτελεστική γραμματεία αλλά θα συνέλθει για πρώτη φορά και η εκλογική επιτροπή του κόμματος προκειμένου να συζητήσει και να εγκρίνει τα ψηφοδέλτια. 


Την Πέμπτη αναμένεται ο Αντώνης Σαμαράς θα παρουσιάσει το πρόγραμμα της ΝΔ για την έξοδο της χώρας από την κρίση, το λεγόμενο και ως «Ζάππειο ΙΙΙ». Το Σαββατοκύριακο θα αρχίσουν και οι περιοδείες στην περιφέρεια. Πρώτος σταθμός σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες θα είναι η Άρτα και ακολουθήσουν Θεσσαλία και Γιάννενα.  frappedoupoli.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ