2012-04-16 14:53:07
Φωτογραφία για Προεκλογικό άβατο ο Αρχάγγελος για χατήρι του Δ. Κρεμαστινού!
Την προεκλογική μάχη μέχρις εσχάτων δίνουν οι υποψήφιοι βουλευτές Δωδεκανήσου, για τους οποίους η εβδομάδα των παθών συνεχίζεται και μετά την Ανάσταση. Ειδικά για τους υποψηφίους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, η πεποίθηση ότι οι τέσσερις έδρες των εκλογών του 2009 θα συρρικνωθούν σε μία, ενώ μόνο ένα θαύμα θα μπορούσε να τους δώσει μια δεύτερη, έχει δημιουργήσει συνθήκες πανικού σε ορισμένους, που τρέχουν και δεν φτάνουν. Ενίοτε ο πανικός μπροστά στη μη εκλογή, οδηγεί σε υπερβολές και ακρότητες.

Ενδεικτική είναι η πείπτωση του Αρχαγγέλου, όπου τείνει να δημιουργηθεί ένα πραγματικό άβατο για τους υποψηφίους βουλευτές όλων των κομμάτων, αλλά κυρίως για τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να ενισχυθεί η υποψηφιότητα του Δημήτρη Κρεμαστινού.

Ως εμπνευστής του ...αβάτου φέρεται ο τέως δήμαρχος Αρχαγγέλου Αλέξανδρος Παπουράς, όπως φάνηκε στη συγκέντρωση οπαδών του που οργάνωσε μέσα στη μεγάλη εβδομάδα ο Δημήτρης Κρεμαστινός και στην οποία συμμετείχαν περί τα 100 άτομα.

Εκεί, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αποφασίστηκε από τους παρισταμένους να ψηφιστεί μονοσταυρία ο Δημήτρης Κρεμαστινός, να παρεμποδιστεί με κάθε τρόπο η παρουσία στον Αρχάγγελο υποψηφίων βουλευτών άλλων κομμάτων αλλά κυρίως του ΠΑΣΟΚ, να μην δοθεί καμία ψήφος στο Γιώργο Νικητιάδη. Επιπλέον, οι πιο θερμόαιμοι πρότειναν να ...γιαουρτωθούν όσοι υποψήφιοι βουλευτές κάνουν το λάθος να παραβιάσουν το άβατο του Αρχαγγέλου!
grafida.net
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η πόρτα της καρδιάς…
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η πόρτα της καρδιάς…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ