2012-04-16 14:53:46
Φωτογραφία για Η λύση είναι η παραδειγματική τιμωρία των πολιτικών
Εκλογές έρχονται, αλλά πέρα από τους εντεταλμένους αποπροσανατολισμούς (βλ. σύλληψη Τσοχατζόπουλου) δεν υπάρχει ουσιαστική κίνηση προς την πολιτική τοποθέτηση του τι μέλλει γενέσθαι την επόμενη ημέρα, από εκείνους που ζητάνε την ψήφο μας. Θολό τοπίο, μισές κουβέντες και ένα γενικό πολιτικό σκηνικό που δεν ετοιμάζει καμία ουσιαστική αλλαγή για την επόμενη ημέρα, καμία αλλαγή τέτοια που να δώσει πολιτικά και νομικά επιχειρήματα για την έξοδο από το έντεχνο αδιέξοδο που τοποθέτησαν οι «πρόθυμοι» την χώρα.

Η λύση, η αναγκαία λύση, για την επόμενη ημέρα, είναι η κάθαρση. Και η κάθαρση πρέπει να ξεκινήσει από τις κεφαλές, αφού όπως είναι γνωστό, «το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι». Αυτή η κάθαρση, προκειμένου να γίνει εφικτή, απαιτεί πλήρη αλλαγή στο σύνολο σχεδόν της Δικαιοσύνης (η οποία κατηγορείται ευθέως από την Ελληνική κοινωνία για άτυπη συμμετοχή –δια της σιωπής της- στην οικονομική, πολιτική και ηθική λεηλασία της Ελλάδας) και εν συνεχεία σε σωρεία συλλήψεων πολιτικών (εν αρχή όλων όσων ψήφισαν τα μνημόνια, το μεσοπρόθεσμο και τους εφαρμοστικούς) με το αιτιολογικό της διαφυγής τους στο εξωτερικό
. Άμεση δήμευση των περιουσιών, τόσο των κομμάτων όσο και όλων όσων διετέλεσαν πρωθυπουργοί, υπουργοί, υφυπουργοί, γενικοί γραμματείς υπουργείων και διοικητές ΔΕΚΟ). Πρέπει, επιβάλλεται, να δοθεί ένα τέλος στην φαυλότητα.

Με τους πολιτικούς (άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενους σε ενέργειες ή αποφάσεις που ζημίωσαν το Ελληνικό Δημόσιο ή ενέχουν υποψία συμμετοχής σε προσωπικό πλουτισμό) προφυλακισμένους, η «επίθεση» πρέπει να γίνει ταυτόχρονα και σε εκείνες τις τράπεζες που συνήργησαν παντί τρόπω στην έκθεση της Ελλάδας σε οικονομικούς κινδύνους. Οι διοικητές της Τράπεζας της Ελλάδος καθώς και οι διοικητές των Ασφαλιστικών ταμείων, πρέπει να έχουν ίση μεταχείριση με τους πολιτικούς, ενώ απαιτείται ο άμεσος έλεγχος λειτουργίας των τραπεζών και αυτό είναι εφικτό μέσω της κρατικοποίησής τους.

Αφού ολοκληρωθούν οι προφυλακίσεις όλων όσων με τις πράξεις ή τις παραλείψεις τους έβλαψαν την χώρα, μπορούμε να ανακοινώσουμε στους «δανειστές» μας, στους «φίλους», συμμάχους» και «εταίρους», πως καμία υπογραφή των προφυλακισθέντων δεν ισχύει, αφού έχουν εγκληματίσει κατά της χώρας και ελέγχονται ποινικά γι αυτό. Ακυρώνονται φυσικά όλες οι συμφωνίες και οι νόμοι που έχουν δημιουργηθεί από την αρχή της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου και μετέπειτα. Ταυτόχρονα γίνεται ανακοίνωση – κλήση ενδιαφέροντος σε όσους επιθυμούν να μετέχουν στην αγορά Ελληνικού ομολόγου (μπορεί να το αναλάβει κάποια ισχυρή Γαλλική, Ρωσική, Κινέζικη ή Εβραϊκή τράπεζα, θα εξαιρεθεί παραδειγματικά η συμμετοχή όλων των βορείων κρατών της Ευρώπης, ενώ σε περιπτώσεις έμμεσης συμμετοχής τους, θα ακυρώνονται αυτόματα και θα κατάσχεται ολόκληρο το καταβληθέν ποσό συμμετοχής), το οποίο θα είναι ύψους 3 τρισ, ευρώ και θα αφορά στην (υπό συγκεκριμένους όρους) εκμετάλλευση του κοιτάσματος του «Ηροδότου» (νοτίως της Κρήτης). Αυτόματη ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ και διενέργεια άμεσων συζητήσεων με τα ενδιαφερόμενα κράτη (Κύπρο, Αίγυπτο, Λιβύη, Ιταλία, Αλβανία).

Ανακοίνωση πολιτικής ίσων μέτρων προς την Τουρκία και ψήφιση casus belli από την Ελληνική Βουλή, για οποιαδήποτε περίπτωση ενόχλησης (επίγειας, θαλάσσιας ή εναέριας) στα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Ανακοίνωση για άμεση εγκατάλειψη της χώρας από λαθρομετανάστες που δεν μπορούν να βεβαιώσουν με εργασία την παραμονή τους σε μόνιμη –κοινοποιημένη στις αρχές- διεύθυνση κατοικίας. Σε περίπτωση άρνησης των εν Ελλάδι πρεσβειών να αναλάβουν την επιστροφή των λαθρομεταναστών, θα επιβάλλονται πρόστιμα και στη συνέχεια κατασχέσεις κρατικών περιουσιακών στοιχείων οπουδήποτε (στην Ελλάδα ή στον υπόλοιπο κόσμο). Τα πρόστιμα θα υπολογίζονται με βάση των ανά κράτος αριθμό λαθρομεταναστών.

Κλήση Ελλήνων πανεπιστημιακών από το εξωτερικό και το εσωτερικό, προκειμένου να χαραχθεί άμεσα εθνική στρατηγική πολιτική, η οποία θα ακολουθείται απαρέγκλιτα από όλες τις κυβερνήσεις και θα αλλάζει μόνο με δημοψηφίσματα και μετά από πλήρη αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών. Αλλαγή του Συντάγματος και του εκλογικού νόμου –απλή αναλογική-, ενώ θα ανακοινωθεί η απαγόρευση συμμετοχής σε εκλογικές διαδικασίες, όλων όσων ήταν εγγεγραμμένοι σε κόμματα που συμμετείχαν σε Κοινοβούλια των προηγούμενων ετών.

Αυτά μπορούν να γίνουν μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Για να γίνουν, όμως, απαιτείται η άμεση σύλληψη εκείνων που συνήργησαν με αποφάσεις ή με θετικές ψήφους, στην ηθική, οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση της χώρας, αλλά και στον διεθνή διασυρμό της. Αν δεν υπάρξουν τιμωρίες παραδειγματικές, δεν πρόκειται να πείσουμε κανέναν για την αποφασιστικότητά μας να γίνουμε οργανωμένο κράτος, που αποτελείται από πολίτες που δεν είναι λαμόγια, απατεώνες και όλα τα υπόλοιπα με τα οποία φρόντισαν οι «ηγεσίες» αυτής της χώρας να μας «ντύσουν».

Στις εκλογές που έρχονται, λοιπόν, ας ψηφίσουμε εκείνο το κόμμα, εκείνον τον πολιτικό αρχηγό, που θα εγγυηθεί πως ο πρώτος νόμος που θα ψηφίσει θα είναι εκείνος που θα αφορά την αυτόματη κατάργηση της κυβέρνησης σε περίπτωση που δεν θα τηρήσει έστω και ένα από όσα προεκλογικά υποσχέθηκε. Τέλος στην κοροϊδία. Τέλος στον διασυρμό των πολιτών από πολιτικές συμμορίες που ως αυτοσκοπό έχουν την παραμονή τους στην εξουσία, θυσιάζοντας αν χρειαστεί την χώρα και τον λαό.

Στις εκλογές που έρχονται, ας ψηφίσουμε Ελλάδα. Μπορούμε; Αν όχι, τότε ας σκεφτούμε αυτά που ήδη έχουν υπογράψει για εμάς, χωρίς εμάς. Ας αναλογιστούμε τις ευθύνες μας στο χθες, στο σήμερα, αλλά –κυρίως- στο αύριο. Και ας πάψουμε να κραυγάζουμε παπαγαλίζοντας τα συμφέροντα άλλων που δρουν εναντίον μας.

Αναγνώστης

ΥΓ: Η χειρότερη τιμωρία όλων πρέπει να γίνει προς τους καναλάρχες, εκδότες και λοιπούς, που φρόντισαν να εκτελέσουν συμβόλαιο θανάτου δημιουργώντας σύγχυση, διασπείροντας ψευδείς ειδήσεις και αποπροσανατολίζοντας τους Έλληνες πολίτες.

Το φωτομοντάζ είναι από το "Γρέκι" kostasxan.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ANEKΔΟΤΟ: Ψάρεμα ή Sex;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ANEKΔΟΤΟ: Ψάρεμα ή Sex;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ