2023-03-22 21:28:16
Φωτογραφία για ΠΑΣΟΚ – Αιτωλοακαρνανία: Δημιουργούν δημοτικές επιτροπές για τον προεκλογικό αγώνα (εικόνες)



Ξεκίνησε από τον Δήμο Αγρινίου η συγκρότηση των επιτροπών αγώνα, οι οποίες θα είναι μικρότερες από την εκάστοτε δημοτική ολομέλεια και ευέλικτες με σκοπό την επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων στις εκλογές. Την ερχόμενη Κυριακή στον Αστακό η συνάντηση για την επιτροπή του Δήμου Ξηρομέρου  ..... 

Ξεκίνησε από το Αγρίνιο μια σειρά από συναντήσεις που θα πραγματοποιήσουν το επόμενο διάστημα στελέχη του ΠΑΣΟΚ εντός της Αιτωλοακαρνανίας, ανά Δήμο του νομού, με σκοπό και στόχο να δημιουργήσουν επιτροπές αγώνα μικρότερες και ευέλικτες από τις ολομέλειας, οι οποίες θα έχουν άμεση επαφή με την Νομαρχιακή ώστε μέσα από τον προεκλογικό αγώνα να επιτύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις εκλογές.



Το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η δημοτική ολομέλειας στο Αγρίνιο από την οποία προέκυψε η επιτροπή αγώνα του Δήμου Αγρινίου, ενώ την Κυριακή 26/03 έχει προγραμματιστεί στο Αστακό η ολομέλεια του Δήμου Ξηρομέρου και σύντομα θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχες ολομέλειες με τον ίδιο σκοπό σε όλους τους υπόλοιπους Δήμους της Αιτωλοακαρνανίας.



Στο πλαίσιο της πρώτης αυτής ολομέλειας, που πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο, πραγματοποιήθηκε πολιτική εισήγηση από τον εκπρόσωπο του κινήματος Σωτήρη Ζαρμπαλά, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, ενώ συζητήθηκαν και πολλά επιπλέον ζητήματα οργανωτικής φύσεως, όπως επίσης και οι πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν εν όψει των εκλογών από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία.

Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ζήσιμος δίνοντας ακριβώς το «στίγμα» της συγκεκριμένης συνάντησης και κατ επέκταση των υπόλοιπων τόνισε:

«η σύσκεψη αυτή είναι η συνέχεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη σε Νομαρχιακό επίπεδο. Αυτή η σύσκεψη επί της ουσίας είναι μια δημοτική ολομέλεια του κόμματος για τον Δήμου Αγρινίου, διότι αποφασίσαμε σε κάθε Δήμο της Αιτωλοακαρνανίας να συγκροτηθεί και να υπάρχει μια μικρότερη επιτροπή αγώνα, η οποία θα συντονίζεται ευκολότερα και άμεσα με τη Νομαρχιακή Επιτροπή. Σκοπός των επιτροπών αυτών είναι μέσα από τον προεκλογικό αγώνα μέχρι και την ημέρα των εκλογών να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα. Την Κυριακή 26/03 θα γίνει η αντίστοιχη δημοτική ολομέλεια στον Αστακό από την οποία θα προκύψει η μικρή επιτροπή. Προγραμματίζουμε την υλοποίηση των αντίστοιχων ολομελειών σε όλους τους υπόλοιπους Δήμους του νομού από τις οποίες θα προκύψει σε κάθε Δήμο η ευέλικτη μικρή επιτροπή αγώνα»



Ο Σωτήρης Ζαρμαλάς μιλώντας στη «Σ» για την παρουσία του στο Αγρίνιο, αλλά και για τις γενικές κατευθύνσεις που συζητήθηκαν στο πλαίσιο της ολομέλειας των στελεχών του κόμματος στον Δήμο Αγρινίου επεσήμανε:

«η ολομέλεια της δημοτικής μας οργάνωσης στο Αγρίνιο, αποτελεί το εναρκτήριο λάκτισμα  του  προεκλογικού μας αγώνα ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών. Ενός αγώνα που έχει ένα και μοναδικό στόχο: με  δουλειά, ακεραιότητα, νηφαλιότητα  και συγκεκριμένη πολιτική πρόταση να καταφέρουμε να πάμε τον ορίζοντα της πατρίδας μας, «μια πήχη» παραπέρα και να δώσουμε  προοπτική στις Ελληνίδες και στους  Έλληνες.

Αυτή την μάχη θα την δώσουμε όλοι μαζί ενωμένοι και αποφασισμένοι για μια καλύτερη Ελλάδα της δικαιοσύνης, της προκοπής, της ευημερίας, της ισότητας των ευκαιριών και της αξιοπρέπειας.

Η  χώρα μας, που πρόσφατα βίωσε μια ανείπωτη εθνική τραγωδία, έχει ανάγκη περισσότερο  από  ποτέ  από  μια  αξιόπιστη εναλλακτική προοδευτική πρόταση απέναντι στα  αδιέξοδα  και την απογοήτευση που παράγει το τοξικό δίπολο Ν.Δ. και ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ένα δίπολο που ευτελίζει την δημόσια ζωή και μικραίνει την πατρίδα μας».

(από αριστερά) ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Γιώργος Ζήσιμος, ο Κώστας Τσουράπης συντονιστής της Δημοτικής Οργάνωσης Αγρινίου και ο Σωτήρης ΖορπαλάςΟ Σωτήρης Ζαρμαλάς

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ