2012-04-16 14:48:06
Φωτογραφία για Χέρι- χέρι με τον Καρατζαφέρη η σύζυγος του Πασχάλη!
Την προσχώρηση της συζύγου του τραγουδιστή Πασχάλη, Αλίκης Αρβανιτίδη στο ΛΑΟΣ, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος Γ. Καρατζαφέρης ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και την κοινή του πορεία στην Αεροπορία με τον Πασχάλη!

Καλωσορίζοντας την κ. Αρβανιτίδη στα ψηφοδέλτια της Β’ Αθηνών, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε:

«Με τον Πασχάλη ήμαστε μαζί εθελοντές στην Αεροπορία. Γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Μας είχε ενώσει και η μουσική τότε, που εγώ έκανα ραδιοφωνικές εκπομπές, εκείνος μεσουρανούσε με τους "OLYMPIANS" και είχαμε πάντα μία σχέση σταθερής και αμετάβλητης φιλίας. Ήμουν στο γάμο του, με την εξαιρετική σύζυγό του, τη δικηγόρο κα Αρβανιτίδη η οποία έχει δύναμη, ψυχή, γνωρίζει καλά τα πολιτικά, έχει διατελέσει Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο της Γλυφάδας και τώρα θα δώσει την καλή μάχη από τη Β’ Περιφέρεια Αθηνών. Καλώς ήλθες και "καλό βόλι". Η ισχύς εν τη ενώσει Αλίκη».


Η Αλίκη Αρβανιτίδη δήλωσε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ Πρόεδρε. Εύχομαι καλή επιτυχία. Είθε η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει την πραγματική Ανάσταση στην Ελλάδα μας και σε κάθε Ελληνικό σπίτι. Είμαι στο πλευρό του Γιώργου Καρατζαφέρη, διότι αγαπώ πολύ την Πατρίδα μου, νοιάζομαι γι' αυτήν και ξέρω ότι ο Αρχηγός του ΛΑΟΣ έχει το συμφέρον της Πατρίδας πάνω από όλα.»

Από την πλευρά του ο Πασχάλης δήλωσε: «Εγώ έχω να πω, ότι παλαιέ μου φίλε από τον στρατό, Γιώργο, και Πρόεδρε του ΛΑΟΣ, εύχομαι δύναμη και σε σένα και στην Αλίκη και σε όλους τους συνεργάτες σου για να μπορέσουμε να δούμε έτσι, καλύτερες μέρες -και το πιστεύω αυτό- από την δύναμη που διαθέτεις και των συνεργατών σου. Θα μας δείξουν έναν καλύτερο δρόμο. Καλή δύναμη, καλό αγώνα». 24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η πόρτα της καρδιάς…
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η πόρτα της καρδιάς…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ