2014-01-09 22:53:25
Φωτογραφία για ''Διπλό'' πρόκρισης του ΠΑΟΚ επί του Ηρακλή
Με σκόρερ τον Αθανασιάδη, ο ΠΑΟΚ πέρασε με νίκη 1-0 από το Καυτανζόγλειο επί του Ηρακλή και απέκτησε το προβάδισμα για να βρεθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο πολύ μέτριος ΠΑΟΚ κέρδισε 1-0 τον δυνατό Ηρακλή παίρνοντας διπλό για πρώτη φορά μετά το 1998 στο Καυατνζόγλειο. Το γκολ ο Κλάους (58΄), σωτήρας ο Γλύκος. Ντεμπούτο Μαντούρο, επανεμφάνιση Κάτσε μετά από πέντε μήνες.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε το σκοπό του κερδίζοντας τον πολύ καλό Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο με 1-0, ωστόσο η απόδοσή του, μάλλον προβλημάτισε. Οι φιλοξενούμενοι αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα από τους παθιασμένους γηπεδούχους που έκαναν πολλές ευκαιρίες και δεν τις μετουσίωσαν σε γκολ λόγω του εξαιρετικού Γλύκου.

Κατάφερε, πάντως, με τον Αθανασιάδη να πετύχει ένα γκολ στο 58΄ που τον φέρνει αγκαλιά με την πρόκριση στη φάση των "8", αφού υπάρχει και η ρεβάνς στην Τούμπα στις 22 Γενάρη.

Το επίσης θετικό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι έσπασε την κακή παράδοση που τον ήθελε να μην έχει κερδίσει τον Ηρακλή από το 1998 στην έδρα του.

Στα αξιοσημείωτα η πρώτη εμφάνιση του Μαντούρο που στα 45 λεπτά που αγωνίστηκε έδειξε ότι έχει πολύ καλή επαφή με τη μπάλα, αλλά είναι ακόμη πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης, αλλά και η επανεμφάνιση του Κάτσε μετά από πέντε μήνες, δεχόμενος μάλιστα τις αποδοκιμασίες των οπαδών του Ηρακλή την ώρα που έμπαινε στον αγωνιστικό χώρο.  

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ