2014-01-10 11:29:50
Φωτογραφία για Πως να επαναφέρεται το iPhone σας χωρίς να χάσετε τα δεδομένα σας
Θα έχει τύχει στους περισσότερους από εμάς ειδικά όταν μια συσκευή είναι jailbreak να κολλήσει στο μήλο και να αρνείται πεισματικά να ξανά ανοίξει κανονικά με αποτέλεσμα να είναι μονόδρομος η επαναφορά της συσκευής Και άντε καλά να είχαμε νωρίτερα κρατήσει ένα αντίγραφο ασφάλειας θα το επαναφέρουμε από εκεί, αλλά τι γίνετε αν δεν προλάβαμε να δημιουργήσουμε ένα και όλα τα δεδομένα όπως μηνύματα, κλήσεις, έγγραφα κινδυνεύουν να χαθούν?

Και όμως υπάρχει λύση και είναι πολύ απλή.

Πρώτα από όλα θα χρειαστείτε να κατεβάσετε το firmware ipsw που είχατε στην συσκευή σας και για να μην ψάχνετε θα το βρείτε στην μηχανή που έχω ακριβώς πάνω από το chat στο blog

Μετά θα κατεβάσετε από τον σύνδεσμο πιο κάτω το πρόγραμμα που δυστυχώς είναι μόνο για windows "make_noerase.exe"

Τώρα ανοίξτε το πρόγραμμα που κατεβάσετε και σύρεται το firmware ipsw που έχετε επάνω του έτσι ώστε να δημιουργήσετε ένα νέο firmware ipsw.


Όταν ολοκληρωθεί συνδέστε την συσκευή σας στο iTunes και πατήστε ταυτόχρονα επαναφορά/shift και επιλέξτε το firmware που δημιουργήσατε αφού προηγουμένως έχετε βάλει την συσκευή σας σε DFU.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας η συσκευή θα ανοίξει κανονικά με όλα τα δεδομένα σας.

 Να υπενθυμίσω πως με τον παραπάνω τρόπο θα χάσετε το jailbreak αφού κάνετε επαναφορά αλλά όχι τα δεδομένα σας που είναι και το ζητούμενο.

Όσοι από εσάς το δοκιμάσετε περιμένουμε τις εντυπώσεις σας

                                                    make_noerase.exe 
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ