2014-01-10 11:25:45
Φωτογραφία για Πάτρα: Πράσινο φως για την μεταφορά του Υπεραστικού ΚΤΕΛ στους Μύλους Αγίου Γεωργίου
Ανοίγει πια οριστικά ο δρόμος για την μεταφορά των εγκαταστάσεων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαϊας στον χώρο των παλαιών Μύλων Αγίου Γεωργίου, στο τέλος της οδού Νόρμαν (και Όθωνος Αμαλίας).

Ο χώρος ο οποίος είναι πλέον ιδιοκτησίας του Υπεραστικού ΚΤΕΛ χρησιμοποιείται σήμερα ως υπάιθριο πάρκινγκ για την στάθμευση των λεωφορείων.

Μιλώντας στην εκπομπή "Άλφαβήτα" των Δημήτρη Αβραμίδη και Απόστολου Βουλδή στον "Αντέννα Πάτρας 105.3" ο Αντιδήμαρχος Έργων Βασίλης Λοτσάρης ανέφερε ότι την Τετάρτη η αρμόδια Επιτροπή του Δήμου ενέκρινε το αίτημα της μετεγκατάστασης του σταθμού των λεωφορείων, μετά και την τροποποίηση του σχετικού νόμου που ορίζει ποιές δραστηριότητες μπορούν να φιλοξενούνται κοντά σε Ιερούς Ναούς.

Έως τώρα απαγορευόταν η εγκατάσταση σταθμού λεωφορείων σε απόσταση μικρότερη των 150 μέτρων από Ιερό Ναό. Τώρα, με την αλλαγή του νόμου από το Υπουργείο Υποδομών, η απόσταση μειώθηκε στα 50 μέτρα και άρα δεν υφίστανται νομικά εμπόδια από την γειτνίαση του σταθμού με τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου.

Πάντως, είναι γνωστό ότι η εγκατάσταση του σταθμού του Υπεραστικού ΚΤΕΛ στους Μύλους Αγίου Γεωργίου έχει προκαλέσει στο παρελθόν μεγάλες αντιδράσεις από τους συνοίκους αλλά και απο δημοτικές παρατάξεις.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ώρα αλλαγών για τον ΕΟΠΥΥ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ώρα αλλαγών για τον ΕΟΠΥΥ
Η συνταγή της Ημέρας
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η συνταγή της Ημέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ