2012-04-16 17:03:31
Φωτογραφία για Κινδυνεύει με φυλάκιση η Πίππα Μίντλετον!
Αντιμέτωπη με την ποινή της φυλάκισης βρίσκεται η κουνιάδα του πρίγκιπα Γουίλιαμ, καθώς ο συνοδός της τράβηξε όπλο σε κεντρικό δρόμο του Παρισιού.

Οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η εφημερίδα Sun, δείχνουν την αδελφή της Κέιτ Μίντλεντον, να κάθεται στη θέση του συνοδηγού σε ένα πολυτελές αυτοκίνητο που σκόρπισε τον φόβο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου τράβηξε όπλο σε μια προσπάθεια να απειλήσει τον παπαράτσι που τους ακολουθούσε τραβώντας φωτογραφίες. Στη θέα του όπλου οι διερχόμενοι οδηγοί πανικοβλήθηκαν καθώς η κοινή γνώμη είναι πολύ ευαίσθητη στα θέματα οπλοκατοχής μετά τη σφαγή από τον μακελάρη της Τουλούζ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας εάν οι φωτογραφίες αποδειχτούν αληθινές, θα ασκηθεί δίωξη εναντίον της καθώς οποιοσδήποτε εμπλέκεται σε παράνομη χρήση όπλου σε δημόσιο χώρο συλλαμβάνεται και ανακρίνεται.

Ακόμη και σε περίπτωση που το όπλο είναι ψεύτικο η Πίπα θα βρεθεί κατηγορούμενη για έως δύο χρόνια φυλάκιση ενώ εάν το όπλο είναι αληθινό, θα κινδυνεύσει με ποινή φυλάκισης έως επτά χρόνια! 24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ