2012-04-16 17:03:21
Φωτογραφία για Η εντυπωσιακή φιέστα και η ημερομηνία
Η εντυπωσιακή φιέστα και η ημερομηνία 16/4/2012  Στον Ολυμπιακό ετοιμάζουν εντυπωσιακή φιέστα και ψάχνουν σπουδαίο αντίπαλο από την Ευρώπη για φιλικό. Ψάχνουν, όμως, ημερομηνία, καθώς έρχονται εκλογές και το ταξίδι στην Αυστραλία. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε με πανηγυρικό τρόπο το 39ο Πρωτάθλημα της ιστορίας του και 14ο τα τελευταία 16 χρόνια. Η διοίκηση της πειραϊκής ΠΑΕ επιθυμεί να ετοιμάσει μία εντυπωσιακή φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου και στόχος της είναι να συμφωνήσει με σπουδαίο ευρωπαϊκό σύλλογο ώστε να έρθει στον Πειραιά και να δώσει φιλικό παιχνίδι στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" κόντρα στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η ημερομηνία διεξαγωγής της φιέστας δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή και στον Πειραιά προσπαθούν να βρουν την κατάλληλη στιγμή ώστε να πραγματοποιηθεί η ερυθρόλευκη γιορτή, διότι υπάρχουν και ορισμένες δυσκολίες.


Η κανονική διάρκεια της Super league ολοκληρώνεται στις 22 Απριλίου, ενώ την επόμενη εβδομάδα (28/4) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στον τελικό του Κυπέλλου τον Ατρόμητο, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου και την επίτευξη του νταμπλ.

Η λογική, μέχρι πρότινος, έλεγε πως η κατάλληλη ημερομηνία για την φιέστα θα ήταν την Κυριακή 6 Μαΐου, όμως, αυτό δεν γίνεται να συμβεί, καθώς εκείνη την ημέρα θα πραγματοποιηθούν οι εθνικές εκλογές. Σαν σκέψη, βέβαια, υπάρχει το ενδεχόμενο η φιέστα να γίνει το Σάββατο 5 Μαΐου, αλλά στον Ολυμπιακό ακόμη δεν έχουν κατασταλάξει.

Επίσης, το Σαββατοκύριακο, 12-13/Μαΐου, το πιθανότερο είναι πως θα γίνουν επαναληπτικές εκλογές (εκείνο το τριήμερο παράλληλα η ομάδα μπάσκετ θα αγωνίζεται στο Final-Four της Κωνσταντινούπολης), ενώ την ερχόμενη εβδομάδα οι ερυθρόλευκοι θα ταξιδέψουν στην Αυστραλία για το φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Melbourne Victory στις 19 Μαΐου.

www.redplanet.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ