2012-04-16 18:52:05
Φωτογραφία για Πέθανε η δημοσιογράφος Μαίρη Παπαγιαννίδου
Σε ηλικία 47 ετών άφησε την τελευταία της πνοή η δημοσιογράφος Μαίρη Παπαγιαννίδου, χθες το πρωί, ανήμερα το Πάσχα, αφού πρώτα, όπως η ίδια δήλωνε, είχε ψάξει, διαβάσει και... τελικά αποχαιρετίσει το σύνδρομο και τη θεωρία του AIDS.

Η Μαίρη Παπαγιαννίδου γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1965. Σπούδασε ελληνική φιλολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές της στο Λονδίνο, όπου έκανε και το μεταπτυχιακό της.

Από το 1989 δούλευε ως δημοσιογράφος στη εφημερίδα «Το Βήμα». Παράλληλα, ασχολούνταν με τις μεταφράσεις και την επιμέλεια βιβλίων.

H Mαίρη έπασχε από AIDS, κάτι το οποίο έμαθε το 1995, όταν της έγινε και η σχετική διάγνωση. Πίστευε όμως και προσπαθούσε να αποδείξει με έρευνες που έκανε ότι ιός HIV, που προκαλεί το AIDS, δεν έχει εντοπιστεί ποτέ και πουθενά.

Στο δικό της δικτυακό τόπο (hivwave.gr), έγραφε:

«Γεια σας,

Είμαι η δημοσιογράφος Μαίρη Παπαγιαννίδου, πρώην ασθενής του AIDS, μια από τους πολλούς πλέον που έψαξαν, διάβασαν, αποχαιρέτησαν το σύνδρομο και τη θεωρία του και έγιναν ξανά ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ άνθρωποι. Ο ιός HIV, που υποτίθεται ότι προκαλεί το AIDS, δεν έχει εντοπιστεί ποτέ και πουθενά. 'H, σε μια πιο κομψή εκφορά του λόγου, ο ιός ΗΙV - αν υπάρχει (ακόμα αναζητείται) - δεν μπορεί να προκαλεί το AIDS.»
attacktv.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ