2012-04-16 20:39:05
Φωτογραφία για Πρεμιέρα με καταθέσεις «καλλονών» για τη δίκη Μπερλουσκόνι
Σειρά «μετανοημένων» καλλονών καταθέτει από το πρωί σήμερα στην Εισαγγελία του Μιλάνου, στο πλαίσιο της δίκης για το σκάνδαλο Ρούμπιγκεϊτ που άρχισε σήμερα, με πρωταγωνιστή τον πρώην Ιταλό πρωθυπουργό, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Για το σκάνδαλο, στο οποίο, εκτός από τον κ.Μπερλουσκόνι, τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κράτησαν, ο κολλητός του φίλος και πρώην διευθυντής ειδήσεων του Rete 4 Εμίλιο Φέντε και η οδοντοτεχνίτρια Νικόλ Μινέτι, καταθέτουν από το πρωί κορίτσια που κατά καιρούς έλαβαν πρόσκληση να συμμετάσχουν στα περιβόητα «μπούνγκα μπούνγκα» πάρτι. Την είσοδο της Εισαγγελίας του Μιλάνου, πέρασε πρώτη η Μαρία Μακντούμ, χορεύτρια του χορού της κοιλιάς. Βάσει των καταγεγραμμένων συνομιλιών που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές, η χορεύτρια, το βράδυ που εκλήθη να συμμετάσχει στο πάρτι του Καβαλιέρε, δήλωνε έτοιμη για όλα, αλλά όχι και για «μπούνγκα-μπούνγκα», το οποίο όπως εξήγησε επρόκειτο για σεξουαλική πράξη.


Στην κατάθεσή της η Μακντούμ ήταν πολύ αποκαλυπτική. Ανέφερε πως δύο νεαρές, «οι αδερφές Ντε Βίβο ήταν ντυμένες μόνο με τα εσώρουχά τους. Ο πρωθυπουργός της άγγιζε κι εκείνες τον ακουμπούσαν στα γεννητικά του όργανα. Πλησίαζαν δε τον Φέντε και εκείνος τους άγγιζε το στήθος και τα γεννητικά όργανα. Τότε μια Βραζιλιάνα που φορούσε στρινγκ χόρευε σάμπα πολύ προκλητικά. Κι άλλες κοπέλες χόρευαν δείχνοντας το στήθος και τα οπίσθιά τους κι όλες τους πλησίαζαν τον πρωθυπουργό που τις άγγιζε. Είχα μείνει άναυδη. Αν ήξερα τι θα γινόταν σε εκείνη τη βίλα δε θα πήγαινα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στον Εισαγγελέα κατέθεσαν επίσης η Ιμάνε Φαντίλ και οι δύο Μις Πιεμόντε Άμπρα και Κιάρα. Τα συγκεκριμένα κορίτσια είχαν παρευρεθεί σε ένα από τα πάρτι που δόθηκαν στη Βίλα του Μπερλουσκόνι στο Άρκορε τον Αύγουστο του 2010. Όπως κατέθεσαν οι τρεις νεαρές, όταν κατάλαβαν τι επρόκειτο να συμβεί έφυγαν από τη βίλα γιατί δεν περίμεναν να δουν τα «χέρια του πρωθυπουργού σε πισινούς», ούτε ένα προκλητικό παιχνίδι με ένα άγαλμα του Πρίαπου. Βάσει των μέχρι σήμερα καταθέσεων δεν είναι λίγοι αυτοί που χαρακτηρίζουν τη δίκη ως τη «δίκη των μετανοημένων», αφού τα περισσότερα από τα κορίτσια που είχαν κληθεί να συμμετάσχουν στα πάρτι, καταθέτουν ότι έφευγαν όταν καταλάβαιναν τι θα ακολουθήσει.

Οι αποκαλύψεις θα συνεχιστούν στις 20 Απριλίου, οπότε και αταθέτουν οι αστυνομικοί που ήταν εν υπηρεσία όταν οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Μιλάνο η Ρούμπι Μαχρούγκ, με την κατηγορία της κλοπής και η οποία τελικά αφέθηκε ελεύθερη μετά από παρέμβαση του Καβαλιέρε και της Μινέτι, η οποία κατηγορείται για συνέργεια σε εκπόρνευση ανηλίκων. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ