2012-04-16 20:36:39
Φωτογραφία για «ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ»
Ενόψει των αγώνων των play offs του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι της ομάδας του Βορρά, αναγνωρίζοντας την ανωτερότητα των ερυθρόλευκων σχολιάζουν ότι θα αντιμετωπίσουν τον Θρύλο με αξιοπρέπεια δίνοντας την δική τους μάχη.

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Νίκος Σταυρόπουλος, σχολιάζοντας τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό για τα play offs τόνισε «Είμαστε στα πλέι οφ, με τον Ολυμπιακό που είναι στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα κι αυτό δείχνει την δυναμική του, την κατάσταση την αγωνιστική στην οποία βρίσκεται. Παρόλα αυτά η δική μας παρουσία πρέπει να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη, έτσι όπως αρμόζει στον ΠΑΟΚ, να δώσουμε την μάχη μας, με αξιοπρέπεια και μετά από αυτά τα παιχνίδια να δούμε τι θα κάνουμε στη συνέχεια».

Ο βοηθός προπονητή του ΠΑΟΚ, Χάρης Μαρκόπουλος, που επιστρέφοντας από τις ΗΠΑ βρέθηκε και πάλι στο γήπεδο, μιλώντας για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, είπε…

«Επιστρέφουμε μετά από μεγάλη αποχή στο πρωτάθλημα και σε παιχνίδια πλέι οφ. Σίγουρα ήταν πολύ δύσκολο για μας αφού η αποχή από τους αγώνες δεν βοηθά τους παίκτες να μείνουν συγκεντρωμένοι, αλλά θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και για αυτό προετοιμαζόμαστε, απέναντι σε μία ομάδα που είναι πλέον μέσα στις τέσσερις καλύτερες της Ευρώπης».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ