2012-04-16 20:40:23
Φωτογραφία για Η περίπτωση Άκη και το όλον ΠΑΣΟΚ
Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς

Η Ελλάδα είναι στ’ αλήθεια μια παράξενη χώρα.

Μόνο σ’ αυτή την χώρα ένας διωκόμενος για απιστία έναντι του δημοσίου πολιτικός των σοσιαλιστών μπορεί αν το ''παίζει'' πολιτικός κρατούμενος και αγωνιστής και ας είναι τοις πάσι γνωστός ο υπερπολυτελής βίος που διήγε Μόνο σ’ αυτή την χώρα πολιτικοί που αποδεδειγμένα χρηματίζονταν από πολυεθνικές εξακολουθούν και γυρνάνε ελεύθεροι, ενώ πολίτες πάνε φυλακή για χρέη της τάξης των 5.000 Ευρώ.

Μόνο σ’ αυτή την χώρα η συγκάλυψη των σκανδάλων των πολιτικών αποτελεί νόμο του Κράτους (Νόμος περί ευθύνης υπουργών).

Μόνο σ’ αυτή την χώρα όποια εξεταστική επιτροπή και αν γίνει καταντάει παρωδία.

Η περίπτωση του Άκη Τσοχατζόπουλου είναι χαρακτηριστική για το πώς αντιλαμβάνονταν την εξουσία τα δυό μεγάλα κόμματα και ειδικά το ΠΑΣΟΚ.

Ιστορικό στέλεχος του ''κινήματος'' και υπουργός σε όλες τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ ο ''Άκης '' είναι απ την γενιά των σοσιαλιστών που ήρθαν με τα ζιβάγκο και φύγανε με τα ARMANI.


Όλοι αυτοί οι ''ιδεολόγοι'' της πολιτικής με την άνεση που τους έδιναν τα εκατομμύρια των αποχαυνωμένων ψηφοφόρων, θεωρούσαν το κράτος τσιφλίκι τους.

Διόριζαν ό,ποιον ήθελαν και υπέγραφαν ό,τι ήθελαν και όποτε κάποιος τους ''ενοχλούσε' 'έβαζαν μπροστά το παραμύθι της κακιάς δεξιάς που διώκει τους λαϊκούς αγωνιστές.

Είναι ακριβώς αυτή η αρρωστημένη αριστερή κυριαρχία που επέτρεψε σε χαρακτηριστικές περιπτώσεις του κοινού ποινικού δικαίου να το παίζουν ''λαϊκοί αγωνιστές''

Τώρα ο ''σύντροφος'' που συνελήφθη στο νεοκλασικό ανάκτορο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου δηλώνει μέσα από τις φυλακές πολιτικός κρατούμενος και απειλεί τους πρώην συντρόφους του με αποκαλύψεις.

Είναι δεδομένο ότι δεν είναι ο μόνος υπεύθυνος για την διασπάθιση του δημόσιου χρήματος.

Συνεδρίαζε πρώτα το Κ.Σ.Υ.Ε.Α. και δεν αποφάσιζε μόνος του ο υπουργός για τα υποβρύχια.

Στο ΠΑΣΟΚ είναι ιδιαιτέρως υπερήφανοι για την κυβέρνηση Σημίτη.

Είναι –επιτέλους- καιρός να μάθει ο Ελληνικός λαός την αλήθεια για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Σημίτη, βασικό στέλεχος της οποίας ήταν και ο νυν πρόεδρος του κινήματος.

Είναι καιρός να καταρριφθεί ο αστικός μύθος του εκσυγχρονιστή πρωθυπουργού των ''μεγάλων έργων'' και να αναδειχθεί περίτρανα, τώρα πριν τις εκλογές, ότι η κυβέρνηση Σημίτη ήταν από μόνη της ένα πάρτι διαπλοκής και καταλήστευσης των κόπων του Ελληνικού λαού. kostasxan.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ