2014-01-14 21:53:07
Φωτογραφία για Βγήκε η προκήρυξη για τη στελέχωση της ΝΕΡΙΤ
Η ΝΕΡΙΤ Α.Ε. προκήρυξε την πλήρωση 132 θέσεων δημοσιογράφων και 224 θέσεων καλλιτεχνικών ειδικοτήτων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αόριστου χρόνου στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέχρι τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 12.00 με τη συμπλήρωση της σχετικής φόρμας αίτησης.

Κάντε κλικ εδώ για θέσεις δημοσιογράφων.

Κάντε κλικ εδώ για θέσεις καλλιτεχνικών ειδικοτήτων.

Στην αίτηση πρέπει να επισυναφθεί και βιογραφικό σημείωμα. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει αίτηση σε μία μόνο εκπαιδευτική κατηγορία και σε μία γεωγραφική περιοχή. Η σώρευση περισσότερων αιτήσεων συνεπάγεται αυτοδικαίως ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Η αξιολόγηση των υποψηφίων θα διενεργηθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ Α.Ε., με τη συνεπικουρία αξιολογητών και εξωτερικών τεχνικών συμβούλων. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν κατ’ ελάχιστον απολυτήριο Λυκείου και να πληρούν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα.


Πρόσκληση για αξιολογητές

Ταυτόχρονα, η ΝΕΡΙΤ απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συγκρότηση Μητρώου Αξιολογητών, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής και πρόσληψης (εκτός ΑΣΕΠ) 356 υπαλλήλων σε θέσεις καλλιτεχνικών ειδικοτήτων και δημοσιογράφων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα για αξιολογητές αποκλειστικά ηλεκτρονικώς μέχρι τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 12.00, με τη συμπλήρωση αίτησης (δείτε εδώ τη σχετική αίτηση).

Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για περισσότερες από μία θέσεις.

Πηγή: efsyn
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ