2014-01-15 03:46:06
Φωτογραφία για Η Google μόλις εξαγόρασε μία εταιρία για πάνω από 3 δισ. δολάρια
Λίγο πάνω από 3 δισ. δολάρια φαίνεται πως ετοιμάζεται να δώσει η Google για να αγοράσει την εταιρία που δημιούργησε ο άνθρωπος που σχεδίασε το iPod.

Οι δύο έξυπνες συσκευές αυτές της Nest συνδέονται απευθείας με το smartphone του χρήστη και μέσα από την ειδική εφαρμογή, ενημερώνουν τον χρήστη για την κατάσταση του σπιτιού και στη συνέχεια δέχονται τις ρυθμίσεις του από τις οποίες στη συνέχεια μπορούν να μάθουν τις προτιμήσεις του και να τις εφαρμόζουν αυτόματα.

Πίσω από την Nest βρίσκεται ο Tony Fadell ο οποίος χαρακτηρίζεται και ως ο νονός του iPod Η Google με την κίνηση, αυτή μας δείχνει τις προθέσεις που έχει για το έξυπνο σπίτι και σίγουρα με την εξαγορά της Nest βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο ενώ δεν αποκλείεται μέσα στο χρόνο να δούμε και άλλες μεγάλες εταιρίες να στρέφουν το ενδιαφέρον τους προς το έξυπνο σπίτι.

Η Nest ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς θα συνεχίσει να παράγει τα δικά της προϊόντα όπως κάνει μέχρι σήμερα.

Για την ιστορία πάντως, η εξαγορά της Nest για 3.2 δισ. δολάρια, είναι η δεύτερη ακριβότερη εξαγορά εταιρίας που έχει κάνει η Google μέχρι σήμερα (στην πρώτη θέση είναι η εξαγορά της Motorola για 12.5 δισ. δολάρια). Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Porsche 911 Targa επιστρέφει!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Porsche 911 Targa επιστρέφει!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ