2012-04-16 22:59:11
Φωτογραφία για Αρνί με το τηλέφωνο στο αυτί για τον Γιώργο Βλάχο
Πάσχα με το τηλέφωνο κρεμασμένο στο αυτί πέρασε ο βουλευτής Αττικής Γιώργος Βλάχος ο οποίος είναι και δεν είναι στη Νέα Δημοκρατία.

Από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και σήμερα έχει αποδυθεί σε έναν τηλεφωνικό μαραθώνιο μιλώντας τηλεφωνικά με όσους ξέρει και ... δεν ξέρει προκειμένου να τους ειδοποιήσει ότι τελικά θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές.

Κι όλα αυτά ενώ πριν από λίγα εικοσιτετράωρα είχε στείλει «επιστολή μετάνοιας», όπως χαρακτηρίστηκε, στον Αντώνη Σαμαρά. Μια επιστολή όμως της οποίας το περιεχόμενο παραμένει, ακόμη, επτασφράγιστο μυστικό.

Λέγεται ότι σε αυτήν ο πρώην υφυπουργός και πρώτος «γαλάζιος» βουλευτής της Αττικής μέχρι τις προηγούμενες εκλογές, έδωσε «γη και ύδωρ» στον πρόεδρο της ΝΔ προκειμένου να μη μείνει εκτός ψηφοδελτίου.

Όπως είναι φυσικό η επανένταξη του κ. Βλάχου στο νεοδημοκρατικό ψηφοδέλτιο έχει δημιουργήσει νευρικότητα ιδιαίτερα στους εν ενεργεία συναδέλφους του Θανάση Μπούρα και Νίκο Καντερέ.

Από την άλλη πλευρά βέβαια οι υπαναχωρήσεις του δεν έδειξαν να ικανοποιούν τους ψηφοφόρους του οι οποίοι διαπίστωσαν ότι «και ο Γιώργος είναι μόνο λόγια».

Μέχρι και αυτή τη στιγμή πάντως στο site του δεν υπάρχει καμία αναφορά στην επάνοδό του ενώ συνεχίζουν να μην υπάρχουν, σε αυτό, διακριτικά της Νέας Δημοκρατίας.
diktionews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
MONOΣ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
MONOΣ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ