2012-04-16 22:53:07
Φωτογραφία για Εξαρθρώθηκε 5μελής σπείρα κλεφτών που είχε ρημάξει αρκετά σπίτια
Εξαρθρώθηκε, απόαστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης ΑσφαλείαςΠατρών, σπείρα που διέπραττε διαρρήξειςοικιών στη Πάτρα και συνελήφθησαν δυο άνδρες, ηλικίας 42 και 18 ετών, σε βάροςτων οποίων και άλλων τριών ατόμων (δυοάνδρες και μια γυναίκα) σχηματίστηκεδικογραφία για τα κατά περίστασηαδικήματα της διάπραξης διακεκριμένωνκλοπών και της αποδοχής προϊόντοςεγκλήματος.

Ειδικότερα την 6-4-2012 τοαπόγευμα, στη Πάτρα, οι δυο συλληφθέντες,ενεργώντας από κοινού, εισήλθαν απόανασφάλιστο παράθυρο σε ισόγεια οικία20χρονης  και αφαίρεσαν το χρηματικόποσό των 320 ευρώ και τιμαλφή συνολικήςαξίας 5.000 ευρώ.

Αστυνομικοί τηςΥποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών πουπεριπολούσαν στην περιοχή ενήργησανάμεσες αναζητήσεις με αποτέλεσμα ναεντοπίσουν λίγη ώρα αργότερα το όχηματων δραστών και να τους συλλάβουν.

Στηκατοχή τους, οι Αστυνομικοί βρήκαν τόσοτα τιμαλφή όσο και το χρηματικό ποσότων 320 ευρώ που είχαν αφαιρέσει, τα οποίααφού κατέσχεσαν απέδωσαν στην 20χρονη.


Απότην αστυνομική έρευνα που ακολούθησεπροέκυψε ότι ο 18χρονος συλληφθείς μαζίμε άλλους δυο τουλάχιστον Έλληνεςηλικίας 19 και 16 ετών είχαν συγκροτήσεισπείρα η οποία τους τελευταίους εννέαμήνες διέπραττε διαρρήξεις οικιών κατ΄εξακολούθηση στη Πόλη της Πάτρας.

Οιδράστες στη συνέχεια μεταπωλούσαν όλατα κλοπιμαία αντικείμενα που είχαναφαιρέσει σε ενεχυροδανειστήριο39χρονης  στη Πάτρα.

Από τηναστυνομική προανάκριση που συνεχίζεται,έχουν έως τώρα εξιχνιαστεί δέκαπεριπτώσεις διαρρήξεων - κλοπών στιςπεριοχές Τέρψη, Αγίου Ιωάννη Πρατσικα,Ψαχου, Αγία Τριάδα και Προσφυγικά ενώτο συνολικό οικονομικό όφελος πουαπεκόμισαν οι δράστες από την παράνομηδράση τους ξεπερνά τις 65.000 ευρώ.

Οισυλληφθέντες οδηγηθήκαν στον κ. ΕισαγγελέαΠλημμελειοδικών Πατρών.
attacktv.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η αρχή της ελευθερίας μας!!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η αρχή της ελευθερίας μας!!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ