2012-04-16 23:18:27
Φωτογραφία για Κινδυνεύει να χάσει την όραση του ο τραυματίας από το επεισόδιο στους Κουνάβους
Κερδίζει όπως φαίνεται τη μάχη για τη ζωή ο ένας εκ των δύο νεαρών Ελλήνων που τραυματίστηκε κατά την συμπλοκή με τρεις Βούλγαρους( πατέρα και γιους)... λίγο μετά τα μεσάνυχτα στους Κουνάβους Ηρακλείου.

Ο ένας από τους δύο Έλληνες που τραυματίστηκαν είναι καλά στην υγεία του, ο 25χρονος όμως φαίνεται πως κινδυνεύει να χάσει την όραση του, αποτέλεσμα της δολοφονικής επίθεσης που δέχτηκε με γεωργικό εργαλείο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η οικογένεια των Βουλγάρων (οι οποίοι βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ) έκαναν επικίνδυνους ελιγμούς με αυτοκίνητο στο κέντρο του χωριού, κάποιοι ντόπιοι προσπάθησαν να τους σταματήσουν. Τα αίματα άναψαν και ακολούθησε συμπλοκή.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και οι Βούλγαροι (οι δύο νεαροί, 21ος και 23ων ετών) συνελήφθησαν από τις αρχές.

Μάλιστα στο χωριό του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων δεν άργησαν να έρθουν και πράξεις αντεκδίκησης, αφού άγνωστοι κατέστρεψαν τα αυτοκίνητα της οικογένειας των Βουλγάρων που ήταν σταθμευμένα στο χωριό. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ