2012-04-16 23:09:33
Φωτογραφία για Εξαρθρώθηκε 5μελής σπείρα κλεφτών που είχε ρημάξει αρκετά σπίτια
Εξαρθρώθηκε, από αστυνομικούς της... Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σπείρα που διέπραττε διαρρήξεις οικιών στη Πάτρα και συνελήφθησαν δυο  άνδρες, ηλικίας 42 και 18 ετών, σε βάρος των οποίων και άλλων τριών ατόμων (δυο άνδρες και μια γυναίκα) σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίσταση αδικήματα της διάπραξης διακεκριμένων κλοπών και της αποδοχής προϊόντος εγκλήματος.

Ειδικότερα την 6-4-2012 το απόγευμα, στη Πάτρα, οι δυο συλληφθέντες, ενεργώντας από κοινού, εισήλθαν από ανασφάλιστο παράθυρο σε ισόγεια οικία 20χρονης  και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 320 ευρώ και τιμαλφή συνολικής αξίας 5.000 ευρώ.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών που περιπολούσαν στην περιοχή ενήργησαν άμεσες αναζητήσεις με αποτέλεσμα να εντοπίσουν λίγη ώρα αργότερα το όχημα των δραστών και να τους συλλάβουν.

Στη κατοχή τους, οι Αστυνομικοί βρήκαν τόσο τα τιμαλφή όσο και το χρηματικό ποσό των 320 ευρώ που είχαν αφαιρέσει, τα οποία αφού κατέσχεσαν απέδωσαν στην 20χρονη.


Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο 18χρονος συλληφθείς μαζί με άλλους δυο τουλάχιστον Έλληνες ηλικίας 19 και 16 ετών είχαν συγκροτήσει σπείρα η οποία τους τελευταίους εννέα μήνες διέπραττε διαρρήξεις οικιών κατ΄ εξακολούθηση στη Πόλη της Πάτρας.

Οι δράστες στη συνέχεια μεταπωλούσαν όλα τα κλοπιμαία αντικείμενα που είχαν αφαιρέσει σε ενεχυροδανειστήριο 39χρονης  στη Πάτρα.

Από την αστυνομική προανάκριση που συνεχίζεται, έχουν έως τώρα εξιχνιαστεί δέκα περιπτώσεις διαρρήξεων - κλοπών στις περιοχές Τέρψη, Αγίου Ιωάννη Πρατσικα, Ψαχου, Αγία Τριάδα και Προσφυγικά ενώ το συνολικό οικονομικό όφελος που απεκόμισαν οι δράστες από την παράνομη δράση τους ξεπερνά τις 65.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγηθήκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών. 24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μεταλλεία STOP: Είσαι Σίγουρος;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μεταλλεία STOP: Είσαι Σίγουρος;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ